- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.421
Oo afiyet olsunÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
Jou Minnosprenses @Catlak-kurabiye @MssPARE @Morrmeneksee @Mavera4268 bebeklinick @Buralardutluuugdu @Bal Perisi mavikelebek34 @N u r @Yasnaz @Elhan @ASSOSyal @Migim
Hem yiyor hem utanıyor deli
AhahhahaArada bir denk geliyoruz zatenJou , korkutup kaçırma kızı
Arada geliyorum bak habersiz koymuyorum sizden de haber alıyorum bir şekildeEvet yaaa doğru düzgün gelmiyoo
Beraber olsun canım benimOo afiyet olsun
Ooo afiyet olsun çok güzel gözüküyorÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
Jou Minnosprenses @Catlak-kurabiye @MssPARE @Morrmeneksee @Mavera4268 bebeklinick @Buralardutluuugdu @Bal Perisi mavikelebek34 @N u r @Yasnaz @Elhan @ASSOSyal @Migim
Hem yiyor hem utanıyor deli
Ahahhahakaçmam kaçmam
Meleksiinn melek melekkkkArada geliyorum bak habersiz koymuyorum sizden de haber alıyorum bir şekildebebeklinick
Beraber olsun canım benim
Sağol canım benim bir gün beraber olur inşallahOoo afiyet olsun çok güzel gözüküyor
İnşaAllah canım ben bu saatte içersem sabah kalkamam gecede uyuyamam yoksa yapardım hemenSağol canım benim bir gün beraber olur inşallah
Kayınvalidedeyim gündüz içtim sağolasınArada geliyorum bak habersiz koymuyorum sizden de haber alıyorum bir şekildebebeklinick
Beraber olsun canım benim
Yaa bazen ne güzel bi kahve içeyim de uyutmasın demekİnşaAllah canım ben bu saatte içersem sabah kalkamam gecede uyuyamam yoksa yapardım hemen
Sanada gecikmeli afiyet olsun o haldeKayınvalidedeyim gündüz içtim sağolasın
Sağolasın canımYaa bazen ne güzel bi kahve içeyim de uyutmasın demek
Beni hiç etkilemiyor içerim yarım saat sonra yatarım mis gibi uyurum
Sanada gecikmeli afiyet olsun o halde
Nasılsın canım görüşemiyoruz ben pek gelemediğimden sebepSağolasın canım
Bende bi kaç gündür aktif değilim burdaNasılsın canım görüşemiyoruz ben pek gelemediğimden sebep
All canımı bebeğummmAzrailde bir melek
Önceden bende öyleydim sonra doktor bana yasakladı kahveyi şimdi arada içiyorum oda etkiliyor artıkYaa bazen ne güzel bi kahve içeyim de uyutmasın demek
Beni hiç etkilemiyor içerim yarım saat sonra yatarım mis gibi uyurum
Oluyor bazen öyle.Bende bi kaç gündür aktif değilim burdaiyi. Cok şükür bi sıkıntı yok seni sormalı iyisin inşallah
Ay tövbeeAll canımı bebeğummm
Amaann artıkk modum kalmadıki bee cocomm bos boş duvara bakmaktan sıkılıyorumm hep ağlamak istiyorumOluyor bazen öyle.
Şükürler olsun iyiyim canım bende
Ay tövbee
Allah iyilik versin cümlemize en kötü günümüz böyle olsunOluyor bazen öyle.
Şükürler olsun iyiyim canım bende
Ay tövbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?