- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.481
Sağol bitanem bugün kış temizliğine başlayayım dedimteşekkür ederim dutum beraber olsun
fark ettim onu otrmuyorsun hiçSağol bitanem bugün kış temizliğine başlayayım dedimboşta kalınca canım sıkılıyo
fark ettim onu otrmuyorsun hiç
kafanı taktıysan yap bitirüstüme yük başlim da bitsin bir an önce .
Taktım yakafanı taktıysan yap bitir
ahahahah iyi hDİ BAŞLADA BİTSİN KOLAY GELSİN DUTUM DİNLENEREK YAPTaktım yagörümcem başlamış dün. Ben nasıl durabilirim . Totoma ateş düştü. Onun evi temizse benimki dr temiz olmalı . Başlim da bugün
Günyadın canım, acı yiyemeyen biri olarak okuyunca benim midem yandı kız nasıl yedin onlarıGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
@ASSOSyal @Mavera4268 @JouMinnosprenses @Migim @Catlak-kurabiye @Elhan @MssPARE mavikelebek34 @Bal Perisi @madammor @coconatt D u t
Teşekkür ederim kuzumahahahah iyi hDİ BAŞLADA BİTSİN KOLAY GELSİN DUTUM DİNLENEREK YAP
ben severim acıyıGünyadın canım, acı yiyemeyen biri olarak okuyunca benim midem yandı kız nasıl yedin onları
kolay gelsin canımSağol bitanem bugün kış temizliğine başlayayım dedimboşta kalınca canım sıkılıyo
Ay hiç demekolay gelsin canım
bizim nedir çektiğimiz ya kış gelir kış temizliği, bahar gelir bahar temizliği, bayram gelir bayram temizliği bitmiyor bitmiyor
benimki sevmemekten ziyade dokunuyor canım reflüm var anında hortluyorben severim acıyı
evli ve çocukluysan hiç bitmez o temizlikkolay gelsin canım
bizim nedir çektiğimiz ya kış gelir kış temizliği, bahar gelir bahar temizliği, bayram gelir bayram temizliği bitmiyor bitmiyor
bak haftalık dip köşe temizliğini yazmamışım çok ayıpAy hiç deme
hımmm yeme o halde canım ben çok severim ama artık acılı yapamam nişanlımın acıya alerjisi var bayılıyorbenimki sevmemekten ziyade dokunuyor canım reflüm var anında hortluyor
benim içinde değişen bişey yok canım haftasonları beni bekliyorevli ve çocukluysan hiç bitmez o temizlik
bende korkuyorum acı, soğan, sarımsak yiyen biri gelcek diyehımmm yeme o halde canım ben çok severim ama artık acılı yapamam nişanlımın acıya alerjisi var bayılıyornasıl bir koca bulmuşum ya
Ben onu günlük yapıyombak haftalık dip köşe temizliğini yazmamışım çok ayıp
Aaa bak midemde yandı doğru. Rennie içtim akşamGünyadın canım, acı yiyemeyen biri olarak okuyunca benim midem yandı kız nasıl yedin onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?