- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.441
Kişiden kişiye değişiyor tabi ama genel olarak extrem bir durum olmadıkça doktorlar günde bir fincandan fazlası zararlı diyorlar.Önceden bende öyleydim sonra doktor bana yasakladı kahveyi şimdi arada içiyorum oda etkiliyor artık
Aaaa nedenAmaann artıkk modum kalmadıki bee cocomm bos boş duvara bakmaktan sıkılıyorumm hep ağlamak istiyorum
Amin çok aminAllah iyilik versin cümlemize en kötü günümüz böyle olsun
Geliyolar bana bazen böyleeAaaa neden
Amin çok amin
Hepimize oluyor arada kafanı dağıtacak birşeyler yap burası dışında da iyi gelecektirGeliyolar bana bazen böylee
Sabah uyanır uyanmaz kahve içerdim birde öğle yemeğinden sonra artık çayı bile azaltmaya çalışıyorum demir değerim hiç yükselmiyorKişiden kişiye değişiyor tabi ama genel olarak extrem bir durum olmadıkça doktorlar günde bir fincandan fazlası zararlı diyorlar.
Bende vitamin falan kullanıyorum ilaca göre ayarlıyorum kahve içme saatini
Canımm cocommmHepimize oluyor arada kafanı dağıtacak birşeyler yap burası dışında da iyi gelecektir
Demir emilimini alıyor evet bendede var o sıkıntı. Ama yinede vazgeçemiyor insanSabah uyanır uyanmaz kahve içerdim birde öğle yemeğinden sonra artık çayı bile azaltmaya çalışıyorum demir değerim hiç yükselmiyor
Yok canım pekmez yiyemiyorum yesem ilaç bile kullanmamDemir emilimini alıyor evet bendede var o sıkıntı. Ama yinede vazgeçemiyor insan
Çay kahveyi istediğin kadar azalt etkisi illaki olacaktır ama vücutta yapmıyorsa yükselmiyor maalesef. Pekmez falan tüketiyorsan bilirsin belki taze sıkılmış limon yada portakal suyuna karıştırıp iç mutlaka etkisini artırıyor
Kesinlikle pekmez birebir aslında da yiyebilene işteYok canım pekmez yiyemiyorum yesem ilaç bile kullanmam
Alırım bir bardak cocomÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
Jou Minnosprenses Catlak-kurabiye MssPARE @Morrmeneksee BlueBerry4268 bebeklinick D u t Cookiie mavikelebek34 @N u r @Yasnaz Elhan ASSOSyal Wilma11
Oyy kahvesi ayrı güzel, arkadaki örgü saksı kılıfı ayrı güzel maşallah maşallah hamarat arkadaşım benimÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
Jou Minnosprenses Catlak-kurabiye MssPARE @Morrmeneksee BlueBerry4268 bebeklinick D u t Cookiie mavikelebek34 @N u r @Yasnaz Elhan ASSOSyal Wilma11
Afiyet olsun canım benimÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin kokoşumÖzlenenlerde bu akşam
Süvari bizden sorulur
GünaydınGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
ASSOSyal BlueBerry4268 Jou Minnosprenses Wilma11 Catlak-kurabiye Elhan MssPARE mavikelebek34 Cookiie Madammor coconatt D u t
Bağımlılık gibi bişey, sonunu bile bile kendini durduramiyorsunGünaydın
Çok geçmiş olsun
Ah zorunlu neydi biberlerden çektigimiz
Adını bilmem migim hiçMaraş biberi mi yedin
Eşim acıbiberci resmen ama evde biberler dolduBağımlılık gibi bişey, sonunu bile bile kendini durduramiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?