- 9 Ekim 2020
- 5.811
- 7.811
- 148
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.621
Okudum geldim ooo neler öğrendim kızz artık bende bilgilendim öldürme taktiklerinden7 sayfa felan yaa oku oku biraz ufkun açılsın
Hmm tadından yenmez onun kızzBende severim değişik otantik falan olacak kahvenin tadı daha başka oluyor sanki. Ay birde bakır cezvede közde yapacaksın Öffff
Yine o bölüm mü anam ordan kaçış yok
Pare Yaaaa
Ya dedim sana bak aydınlanıp geldin.artık savunmasız değilsinOkudum geldim ooo neler öğrendim kızz artık bende bilgilendim öldürme taktiklerinden
Perim bide bunun kot pantolan versiyonu var o daha komik güldür güldür resmenOkudum geldim ooo neler öğrendim kızz artık bende bilgilendim öldürme taktiklerinden
Ahahahah ay bir fena oldumKızlar bi arkadaş yollamış anam.dedim bu kim hahha sabah sabah gülme krizi zaten ölü spermmm diye konuda gülleler derken
Aaaa baktım şarkıyı emral söylüyor aaa dedim yine emrah
Dinleyin eğlenin klip harika klibin başında emlağın kafayı çevirmeleri gözleri muhteşem
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
@Migim
@zorunlunick
Jou
@coconatt
[USER=70186]@Elhan
PlutonMerkez
@Yasnaz
@mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
@Buralardutluuugdu
Nereye yaptın etiket parem gelmedi bana birşey.Kokom etiket yaptım yine olmadı mi bildirim gelmedimi
Arkasından ikinci kahve bile içilirHmm tadından yenmez onun kızz
Çoktan açılmalıydı ne çektik be yıllarca biz bu derttenYa dedim sana bak aydınlanıp geldin.artık savunmasız değilsinspermden korunma derneği açıyorum artık bu savaşta hepimiz yoldaşız
Kot oantolonlu birşeyi okumuştum ama o üyeninmiydi acaba dur onada bakayım birazPerim bide bunun kot pantolan versiyonu var o daha komik güldür güldür resmen
Kokom emrah şarkısına etiket yaptımNereye yaptın etiket parem gelmedi bana birşey.
Konuya bakıyordum Allah sizi napmasın ya
Arkasından ikinci kahve bile içilir
Tabikii zaten küçücükler hemen bitiyorlarNereye yaptın etiket parem gelmedi bana birşey.
Konuya bakıyordum Allah sizi napmasın ya
Arkasından ikinci kahve bile içilir
Yok kot pantolonlu olan başka bu başkaKot oantolonlu birşeyi okumuştum ama o üyeninmiydi acaba dur onada bakayım biraz
Ay bakayım bitazda ona güleyimYok kot pantolonlu olan başka bu başka
artık hizmetinizdeyim efendimÇoktan açılmalıydı ne çektik be yıllarca biz bu dertten
Kız bizede mi o fiyat azcık indir biz kahve arkadaşlarınızartık hizmetinizdeyim efendimdanışmanlık ücreti 150tl
deneyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?