- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.641
Heee kuuzzzz anca yetuştummm herkes sabah sabah coşmuşOoooo jou cuk gelmiş yollar pek uzundu galiba hoşgelmiş
Uuuyyyyy cünayduunnnn paçiiii nasuksunn eiimisunnnUyyy pıçağunu sevduğum rozelim saada cünaydun daa
%10 kahve arkadaşlığı,%5 de senin güzel hatırın 200tlye olurKız bizede mi o fiyat azcık indir biz kahve arkadaşlarınız
HayyyddddeeeeeeeeeeeeKızlar bi arkadaş yollamış anam.dedim bu kim hahha sabah sabah gülme krizi zaten ölü spermmm diye konuda gülleler derken
Aaaa baktım şarkıyı emral söylüyor aaa dedim yine emrah
Dinleyin eğlenin klip harika klibin başında emlağın kafayı çevirmeleri gözleri muhteşem
Hadi iyi eğlenceler
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
@Migim
@zorunlunick
Jou
@coconatt
[USER=70186]@Elhan
PlutonMerkez
@Yasnaz
@mavikelebek34
@Mavera4268
Cookiie
@Buralardutluuugdu
Benide al ise halleyartık hizmetinizdeyim efendimdanışmanlık ücreti 150tl
Uyys seni özledim daa bugünki pıçağunu sallamadın daha canum nasılda çekiyorrUuuyyyyy cünayduunnnn paçiiii nasuksunn eiimisunnn
Tüühhhh ben kendi işimi kendim görürüm kızz spermler gibi sende vurdun beni%10 kahve arkadaşlığı,%5 de senin güzel hatırın 200tlye olur
Tarifeyi daha netleştirmedim bebeğim biliyorsun sürekli herşeye zamn geliyor,bakarsın gece bizde zamn yaparız tarifeyeBenide al ise halley
Tanıdıklara indirim olsun spremm öldürenlere iki kat ücret olsun yazık ya spermlere kuyruklu canlilar
Jou spremm hiç gelmez sürekli pucakla dolaşıyor korkarlar kaçarlarUyys seni özledim daa bugünki pıçağunu sallamadın daha canum nasılda çekiyorr
Pıçaguummm dudişini burnunu kanattuu yrtmedumiii heehhhhUyys seni özledim daa bugünki pıçağunu sallamadın daha canum nasılda çekiyorr
Allah razı olsun şu cuma günü allah ne.muradin varsa versinTarifeyi daha netleştirmedim bebeğim biliyorsun sürekli herşeye zamn geliyor,bakarsın gece bizde zamn yaparız tarifeyesensiz olurmu hiç bu yola baş koyanlarız biz
Napak baci biz de ekmeğimizin peşindeyizTüühhhh ben kendi işimi kendim görürüm kızz spermler gibi sende vurdun benigaribanın yüzü gülürmü
Yetmezzzz beni o pıçak yarası sarsmaz ben ne pıçaklar yedim sırtımdan düşmedimPıçaguummm dudişini burnunu kanattuu yrtmedumiii heehhhh
yaaaAllah razı olsun şu cuma günü allah ne.muradin varsa versin
öyle deme gören yanlış anlarAhahah kim toplanıyor nereye toplanıyor saat kaçta nerde bende gelecem bananeee
hiç gerek yok burada depresyondan çıkıyoruzAlirim bir kahvenizi.kac yillik uyeyim bilmiyorum ama buraya cok alistim
bir uye burada depresyona bile girmene izin vermiyorlar yazmis.hic depresyona giresim yok zaten
ya bana bana ne kadar olur%10 kahve arkadaşlığı,%5 de senin güzel hatırın 200tlye olur
Deme öyle kuzz benide ağlatacan en sondaa yerimm seniii napıyorusn bugünn evdemisinnYetmezzzz beni o pıçak yarası sarsmaz ben ne pıçaklar yedim sırtımdan düşmedim
Benide alunnnöyle deme gören yanlış anlar
hiç gerek yok burada depresyondan çıkıyoruz
ya bana bana ne kadar olur
aahahahahh sen uykucusun geç kaldınBenide alunnn
Sana 225.99 tl bebeğimsinöyle deme gören yanlış anlar
hiç gerek yok burada depresyondan çıkıyoruz
ya bana bana ne kadar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?