- 18 Kasım 2020
- 20.805
- 50.046
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.661
bence iyi bir topiğe denk geldiğiniz buradaki arkadaşlığımız çok güzeldirHepiniz cok eglencelisiniz masallah
Ben yokken yapın zatennaahahahahh sen uykucusun geç kaldın
Sen ana kraliçe taht senin buyur geçBenide alunnn
hep kaçırıyorsun bebeğim yaaaBen yokken yapın zatenn
Benceee gell ve gitmee bakk benim pıçağuumm meşhurduuurrrHepiniz cok eglencelisiniz masallah
Dost kazığı diye birşey duymadınm mı alla allapüüüüüüüüüü daha kazık yani
duydum bu kadar erken beklemiyordumDost kazığı diye birşey duymadınm mı alla alla
Heç sorma nasip değilmiş bugünehep kaçırıyorsun bebeğim yaaa
Vaaoaoovvvvv rozelunnn yesun senuuuSen ana kraliçe taht senin buyur geçben senin sadık elçin amadeyim efendmmm
acıktım bi poğaça olsada yesek yanında çaylaa hemidr hımmssHeç sorma nasip değilmiş bugüne
Vaaoaoovvvvv rozelunnn yesun senuuu
Hayat beklemek için çok kısa.üzerler seni minnoş prensesduydum bu kadar erken beklemiyordum
Hiçte canum çekmeduu vallahaa istediğunii deeeeacıktım bi poğaça olsada yesek yanında çaylaa hemidr hımmss
Evdeyim poğaça bekliyorum anladın senDeme öyle kuzz benide ağlatacan en sondaa yerimm seniii napıyorusn bugünn evdemisinn
Poğacaa bitttiiii poğaçaa yooooohhhhh yoooohhhhhhhhhhhhhh bunu unuttt biiipppppppEvdeyim poğaça bekliyorum anladın sen
her önüne gelen üzüyor be halley alıştıkHayat beklemek için çok kısa.üzerler seni minnoş prenses
Zaten herkes kendi kocasından sorumlu olacakHiçte canum çekmeduu vallahaa istediğunii deeee
Bu arada sperm mperm diyonuzda kocişin spermi yeter banaaaa huuuhhhhh almayunnn beniii merkezeee
İsteyoremmmm poğaçaaaaaPoğacaa bitttiiii poğaçaa yooooohhhhh yoooohhhhhhhhhhhhhh bunu unuttt biiipppppppateş yollayem sana
Anaamm şimdi birşey diyecemm sanaa haaaa dellendirme beniiii banlancam sonraZaten herkes kendi kocasından sorumlu olacakonları zaptettikte el mi kaldı popaça istiyoreeemmm
açıldı bu gün herkesin çenesi yaLaaa bi şeye gittim geldim bu ne çene da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?