- 18 Kasım 2020
- 20.814
- 50.051
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.761
yarın eski olucan yaniBugün cuma pek bi ateşlii garu değulll namuslu garu etti benii
ahahaahah halley eridi
tabi insanın kocası olunca bırakamıyor dimiYaaaaaa işkolikk kelebeğum benimm
Öyle oldu buhafta kız eşim evde olduğu için onunla mışıl mışıl uyuyorumm
Öpp
Hahahah yok vallahaa hercuma günleri böyle oluyosa banaa dedimm bu işaret bana herhaldeyarın eski olucan yani
ahahaahah halley eridi
Kelebüükkkkk utandummmtabi insanın kocası olunca bırakamıyor dimi
aa tabi canım cuma mübarek gün doğru dedinBugün cuma pek bi ateşlii garu değulll namuslu garu etti benii
Bu bana bi işaret yavvv her cuma günleri hep denk gelir böyle şeyleri konuşmaakkaa tabi canım cuma mübarek gün doğru dedin
Çok zorlanacağummm yavvv ama kendi kendime diyorum elço artukk pohu çıkarmaa az namuslu oll sen böyle deguldun diyo
kız ne dedim sanki niye utanıyorsun insanın kocası olunca bırakamıyor işte ben mesela yataktan direk kalkıyorum çünkü sarılacak kimse yok olsa bende kalkmamKelebüükkkkk utandummm
ben seni böyle sevdimHahahah yok vallahaa hercuma günleri böyle oluyosa banaa dedimm bu işaret bana herhaldesen beni böyle sevmiymiydin hehhh
Bakkk dayanamıyemmm ogunler ateşlii garu olcann heleeekız ne dedim sanki niye utanıyorsun insanın kocası olunca bırakamıyor işte ben mesela yataktan direk kalkıyorum çünkü sarılacak kimse yok olsa bende kalkmam
yine kendimce hayaller kuruyorum
kız bende değildim şimdi varyaa ohohoooo ablamda diyor sen kimlerle takılıyorsun diyeÇok zorlanacağummm yavvv ama kendi kendime diyorum elço artukk pohu çıkarmaa az namuslu oll sen böyle deguldun diyo
Pakmaa beni olarmııben seni böyle sevdim
Jou yla takılıyorumm deeekız bende değildim şimdi varyaa ohohoooo ablamda diyor sen kimlerle takılıyorsun diye
hahahaaa kız işyerinde kahkaha attırdın banaBakkk dayanamıyemmm ogunler ateşlii garu olcann heleee
Hep olmuyo bu sarılmalar öpmelerr adamın ne zaman içinden gelirse
Hahahahahah att attt rezull oymayasun haaahahahaaa kız işyerinde kahkaha attırdın bana
bakalım görcez ateşli mi olcam nasıl olcam kız başak burcuyum ben takılırım her şeye
sadece sen değilsin kız spor salonundaki evli arkadaşlarda sağolsunlarJou yla takılıyorumm deeezorunlunun ablası bi benim nickimi unutmamuş aklına geldikçe soraymuş selamm olsun ablanaaa bebeklinick
anammmmm ne diyorsunnnnHahahahahah att attt rezull oymayasun haaa
Başakk ta fena ama heee benim samimi arkadaşım da başakk aaa hatta dedim ya sana ailesi senin orda oturuyor diye o işte bekarken hiç istemezdi adamlaa şeeyy etmekk evlendii ben durduramıyorum onuu
Amanınnn sus suss lazum değulllsadece sen değilsin kız spor salonundaki evli arkadaşlarda sağolsunlar
benim foruma üye olduğumu kimse bilmiyor
Oyy kuzuum o kadar biber yenir mi nettin kendine askısıGunaydiiiin çiçeklerim
Dün gece bı dünya dolusu kuru kırmızı biberi çıtır çıtır yeyince karın ağrısıyla uyandım kaldım öylebilirsiniz o yangını
ASSOSyal @Mavera4268 Jou Minnosprenses @Migim @Catlak-kurabiye @Elhan @MssPARE mavikelebek34 @Bal Perisi @madammor @coconatt @Buralardutluuugdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?