- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.881
Yok ilk denemelerinde olmadi bakalim bunda ne olacakBana bebek ver diyecektim
bebüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkYok ilk denemelerinde olmadi bakalim bunda ne olacak
Insallah obebüüükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
oyyy o kendinin miyavına helee bezduu artıkkInsallah oğlani kisirlaştiracam zaten yav habire kizi rahatsiz ediyor evin icinde miyav miyav iyice huzursuz oluyor boyle
Burdada biraz iyidi bende camasir at as topla ütüle ile ugrastim bugunBugün havada pek bi sıcakk zatennn
Hayirlisi be gülümmm
Sen napıyorsun guzzuumm
Ayy vallaha totomm ağrıdı mutfagin dolabi heryeri sildimm bide üstüne bideBurdada biraz iyidi bende camasir at as topla ütüle ile ugrastim bugun
Harika olmustur eline saglikAyy vallaha totomm ağrıdı mutfagin dolabi heryeri sildimm bide üstüne bidecevizli tarcinli kek yaptummm
Pişiyorr şuan daha kokusu çıkmadiHarika olmustur eline saglikSimdi totonu serde yat oohh
Afiyet olsun balimmmmmAyy vallaha totomm ağrıdı mutfagin dolabi heryeri sildimm bide üstüne bidecevizli tarcinli kek yaptummm
Normalde biyerde yediimm aşguumm ama ilkdefa kendim yaptımm çok güzel olduAfiyet olsun balimmmmm
He valla joumoyyy o kendinin miyavına helee bezduu artıkk
He valla joumcok yaramaz oldu vallA
Hayırdır emmoşumm nuye öyle dedinkiiKocaya bi pazar kahvesi yaptim.
Fotografini cekmedim. Bos fincani cekecektim unuttum.
Esim bey kahveyi görünce cok bi sevinip aşkım sag ol eline saglik bıdı bıdı dese de
Ben kahvenind adını koymakta zorlandim.
Nötr kahve mi desem
"Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidesim var" kahvesi mi desem
Yoksa yine zıkkım mı desem bilemedim.
Öyle işte.
Duygularim karışık.
Kendisi başlı başına poroblem beyefendinin jou'm ya.Hayırdır emmoşumm nuye öyle dedinkii
Eşin mutlu olmuş sevinmiş bi probleminizmi var acaba hiç bilmiyorum ya oyüzden sordum
Yaaaaa oderecemiiKendisi başlı başına poroblem beyefendinin jou'm ya.
Bugün az ciddi konuştum, evliliğimize dair. Top onda.
Dua edecem bu vakitten sonra.
Adim atarsa bakacam, atmazsa son kesin net bi nutuk cekecem kendisine.
Yasoooommm afiyet olsun napiiyinnn
Sağol kuzum ne yapıyım tv izliyorum sen napıyosunYasoooommm afiyet olsun napiiyinnn
Ne iyi ettin kuzum benim ne güzell kafa dağıtıyorsun işte keşke bazen bende diyorum yakın olsam sevdiklerime ama biyandanda diyorum uzaklık kaynana konusunda mesafe iyidir gibiiSağol kuzum ne yapıyım tv izliyorum sen napıyosunarkadasımın kızının doğum günü vardı ordaydım yeni geldim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?