- 12 Mart 2019
- 16.192
- 35.650
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.901
Kaynanayla problem yoksa uzak olmasanda sorun değil canım. Biz ne iyiz ne kötüyüz ama evimiz uzak bana bi zararı olmuyo olamazNe iyi ettin kuzum benim ne güzell kafa dağıtıyorsun işte keşke bazen bende diyorum yakın olsam sevdiklerime ama biyandanda diyorum uzaklık kaynana konusunda mesafe iyidir gibiikociş evde mastershef manyağı
Yok tabii cok şükür allah var yukarda ama nekadar yakın durursan okadar kıymetini bilmez o sebepten dedim yeterki aramız hep iyi olsun diye nejadar mesafe okadar iyidir herşeyKaynanayla problem yoksa uzak olmasanda sorun değil canım. Biz ne iyiz ne kötüyüz ama evimiz uzak bana bi zararı olmuyo olamaz
Bi açıdan öyle canım haklısın. Bu arada beğenmedim attin ya kendimi gördüm bian nasılda bana benziyosunYok tabii cok şükür allah var yukarda ama nekadar yakın durursan okadar kıymetini bilmez o sebepten dedim yeterki aramız hep iyi olsun diye nejadar mesafe okadar iyidir herşey
Hanii ben senindumm hehh özlemişmişBi açıdan öyle canım haklısın. Bu arada beğenmedim attin ya kendimi gördüm bian nasılda bana benziyosun
Canim iyiyim uyukluyorum, eşim maçta onu bekliyorum
Sende benimsin oda benim bikereHanii ben senindumm hehh özlemişmiş
Bende iyim cok şükür canım sağolCanim iyiyim uyukluyorum, eşim maçta onu bekliyorum
Sen nasilsij napiyosun, afiyet olsunbisküvili pasta mi
Güzel oluyor mu öyle de.?Bende iyim cok şükür canım sağolyok busefer değil tart kek üstüne puding
Hayırlısı olsun. Akliniza gelirse dua edin.Yaaaaa oderecemii
Hacamat nerde yaptiracan?Güzel oluyor mu öyle de.?
Bende börülce haşlayıp limon zeytinyag sarımsak tuz güzelce bı sosladim.
Kaşiklayacagim gel yiyelim .
Hacamata gideceğim de bitkisel besleniyorum bikac gün
Bilge Hasanusta | Ozon Terapi's (@dr.bilgehasanusta) Instagram profile • 301 photos and videosHacamat nerde yaptiracan?
Ben de düşünmeye başladım. Ama tıp egitimli doktor istiyorum.
Canım Allah muhabbetinizi güzelleştirip daim kılsın .Hayırlısı olsun. Akliniza gelirse dua edin.
Sifalar sağlıklar dilerim canım.Bilge Hasanusta | Ozon Terapi's (@dr.bilgehasanusta) Instagram profile • 301 photos and videos
Bu kadına canım, doktor harici kimseye güvenemem neme lazım.
Eski oturduğum mahallemdeydi bu yer, aşina olduğum biyer olması iyi oldu.
Amin Allah senden razi olsunC
Canım Allah muhabbetinizi güzelleştirip daim kılsın .
İnsallah emmacim bakalım, sende bı an evvel git sahi, mevsim geçişlerinde çok iyi olur derlerSifalar sağlıklar dilerim canım.
Börülce filan yemem ben yaGüzel oluyor mu öyle de.?
Bende börülce haşlayıp limon zeytinyag sarımsak tuz güzelce bı sosladim.
Kaşiklayacagim gel yiyelim .
Hacamata gideceğim de bitkisel besleniyorum bikac gün
Boyun düzleşmesi var bende yasom.Börülce filan yemem ben yaafiyetler olsun canım Evet böylede cok lezzetli oluyo bide ıslatıyorum sütle ıslak kek gibi oluyo.
Neden hacamat oluyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?