- 12 Mart 2019
- 16.193
- 35.650
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.921
Cok gecmiş olsun canım sana faydası olacaksa ağrılarını dindiricekse ol tabikiBoyun düzleşmesi var bende yasom.
O yüzden sürekli omuzlarimin ağrısıyla uyanıyorum.
Zaten akşam yatarken omuz ağrısıyla yatıyorum biraz dinlenirim uykuda diyerek ama nerdeeee.
Bide onun dışında toksin maddelerden arınmayi da çok istiyorum ve hacamat bunun için kusursuz bı yolbide tahin, onu tuketiyorum zaten de
Cok gecmiş olsun canım sana faydası olacaksa ağrılarını dindiricekse ol tabiki
Olsun olda bikere ol ne olucakEfendimizin onerdigi gibi Yilda dört defa olmam ikide bir kendimi dogratacak halim yok da2 kere anca işte
Profilindeki kızin saçlarda senin saçlara benziyooooOlsun olda bikere ol ne olucak
Ama kızınki şal saç değilkiiProfilindeki kızin saçlarda senin saçlara benziyoooo
Hayırlısı neyse o olsun canım benimmHayırlısı olsun. Akliniza gelirse dua edin.
Anaaa .neyse sende kapalisin zaten. Yok mu bu renk şalinAma kızınki şal saç değilkii
Napiyon kızzzzzRöraaaaaaaaaaayyyddddduuuuunnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnn perimmmmmmmmmm
Aşkoooooo yuruyuse ciktimm bugun simdi evimin yolunu tutuyorum ilkgünüm ya çok yürümek iyi değill yavaş yavaş yarın daha fazla yürüyeceğukkkNapiyon kızzzzz
Hahahahah aynıı beeeeğğğnnnnnnnn
Sensin o prensesssssssssssss miinnnooşşuuuummmmmmmmGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
MssPARE Jou ASSOSyal D u t athena M Mutluuu06 bebeklinick Cookiie Kahve __Kokusu @Yasnaz Wilma11 mavikelebek34 Morrmeneksee
BALIMMMM KAYMAĞIM PETEĞİM TEŞEKKÜR EDERİMSensin o prensesssssssssssss miinnnooşşuuuummmmmmmm
Ay özlüyprum sizi haftasonu girince yaagünaydınnnnn perimmmmmmmmmm
Oooo ben yataktan yeni kalktım sen yürüyüşten geliyosun oh ne güzel beeAşkoooooo yuruyuse ciktimm bugun simdi evimin yolunu tutuyorum ilkgünüm ya çok yürümek iyi değill yavaş yavaş yarın daha fazla yürüyeceğukkk1saattir yürüyorum sen napiiyiinnnnn
BİR ÜSAİT OLAMADIM BEN HAFTA SONU CANIM PERİMAy özlüyprum sizi haftasonu girince yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?