- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #28.941
Bende öyle minnoşum haftasonu telefonu alamıyorum elime hiçBİR ÜSAİT OLAMADIM BEN HAFTA SONU CANIM PERİM
BALIMMMM KAYMAĞIM PETEĞİM TEŞEKKÜR EDERİM
Heee kuzzz ahanda sini giricem eve vallaha başum döndü uzun zamandır yürümeyince ama gene iyi adım attımmOooo ben yataktan yeni kalktım sen yürüyüşten geliyosun oh ne güzel beeyalnızmı çıkıyosun
Ayy bende yaaAy özlüyprum sizi haftasonu girince yaa
düğünden sonra rahatlarım sanırım buralarda olurumBende öyle minnoşum haftasonu telefonu alamıyorum elime hiç
Valla havalarda soğuyunca adamı işe geçirip tekrar yatağa nasıl koşuyorum bilemezsin
Heee kuzzz ahanda sini giricem eve vallaha başum döndü uzun zamandır yürümeyince ama gene iyi adım attımmsen abca yorganin bir köşesine kıvrann
Şu telaş bitince evet minnoşummdüğünden sonra rahatlarım sanırım buralarda olurum
Hahahaha kışın öyle yaaaValla havalarda soğuyunca adamı işe geçirip tekrar yatağa nasıl koşuyorum bilemezsin
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
@MssPAREJou @ASSOSyal D u t @athena M Mutluuu06 @zorunlunick Cookiie @Kahve __Kokusu @Yasnaz Wilma11 mavikelebek34 @Morrmeneksee
Çocukluğum ve ergenligimin aşkıGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
@MssPAREJou @ASSOSyal D u t @athena M Mutluuu06 @zorunlunick Cookiie @Kahve __Kokusu @Yasnaz Wilma11 mavikelebek34 @Morrmeneksee
GoooonaaaaayddoooooonnnGÜNAYDINNNNNNNNNN KK 'NIN PRENSESLERİ
benimde öyleydiÇocukluğum ve ergenligimin aşkı
iyiyim canım sen nasılsınNasılsın kızlar :)
Çok şükür iyiyim işteym nasıl gidiyor :)iyiyim canım sen nasılsın
Evet canım inşallahŞu telaş bitince evet minnoşumm
günaydınnn iyyiiz migim sen nasılsınGünaydın
merhaba hoşgelniz nasılsınız hanımefendiSelam topik hayırlı sabahlar
Nasılsın mavişGünaydın canım
ahahah benimde bir gökhan bir ozanÇocukluğum ve ergenligimin aşkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?