Bulasma yaa.. Ben tek soru analızı yaptırmıştım. Ama ondan sonra olusan pişmanlığı, iç sıkıntısını anlatamam sana. Göğsüm daraldı sonradan arastırınca. Cok sakıncalı oldugunu okudum. Sonrada yanaşmayaya çalıstım.
Bosver gaybı sadece Allah bilir. İnsanoğlu ne kadarını bilebilir ki. Tahmın sadece. Tutarsa tutuyor ıste.

Çok haklısın canım. Eşimde karşı zaten aynı senin gibi diyor. Bende az çok iyi birşey olmadığını biliyorum ama araştırmadım tam olarak o yüzden sana sorayım dedim. En iyisi dediğin gibi

Evet canım inşallah

günaydınnn iyyiiz migim sen nasılsın

merhaba hoşgelniz nasılsınız hanımefendi

Nasılsın maviş

ahahah benimde bir gökhan bir ozan
Dün kardeşimle babam buradalardi nakil aldilar buraya bende kalacak yurt olana kadar iyiyim yani karddsim yanimda sen nasılsın minnoşum günaydın bu arada

Dün kardeşimle babam buradalardi nakil aldilar buraya bende kalacak yurt olana kadar iyiyim yani karddsim yanimda sen nasılsın minnoşum günaydın bu arada
günaydın canım bende iyyiyim ama uyuyamadım bu gece anlamsız bir şekilde :)

Aaa çok iyi biraz vakitte geçirirsiniz enazından beranber

günaydın canım bende iyyiyim ama uyuyamadım bu gece anlamsız bir şekilde :)

Aaa çok iyi biraz vakitte geçirirsiniz enazından beranber
Niye uyuyamadın geldi düğün vakti ondandır tam kaçındaydı dügün tarihi

Aynen okula gitti ilk günü öğretmen lisesini bıraktı anadolu lisesine geçmek için hayali için genetik mühemdisi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…