- 18 Kasım 2020
- 20.821
- 50.063
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.061
Evett ilk girişte siyahlının dansı sonrakinin ince sesi sonra bateristin cool luğu sonra yine siyahlının sesienerjisi güzel
Evett ilk girişte siyahlının dansı sonrakinin ince sesi sonra bateristin cool luğu sonra yine siyahlının sesi
Enerji geldi di midinliyorum
Ne oturmasi eve geldim camasirlari hallettim kahvetimu ettimm 2 saat dinlendimm simdi yemej yaptim bittiHahaha dinlen şimdi uzan ohh popo rahat etsin
Bulasma yaa.. Ben tek soru analızı yaptırmıştım. Ama ondan sonra olusan pişmanlığı, iç sıkıntısını anlatamam sana. Göğsüm daraldı sonradan arastırınca. Cok sakıncalı oldugunu okudum. Sonrada yanaşmayaya çalıstım.Bilmiyorumki kuzum. Eşimin amcasının kızı baktırmış birkaç arkadaşıda baktırmış. Telefonla arıyormuşsun kadını teledondan bakıyormuş . Baya bildi herşeyi falan dedi. Bende biran heveslendim de. Vazgectim sen böyle diyince
Çok haklısın canım. Eşimde karşı zaten aynı senin gibi diyor. Bende az çok iyi birşey olmadığını biliyorum ama araştırmadım tam olarak o yüzden sana sorayım dedim. En iyisi dediğin gibiBulasma yaa.. Ben tek soru analızı yaptırmıştım. Ama ondan sonra olusan pişmanlığı, iç sıkıntısını anlatamam sana. Göğsüm daraldı sonradan arastırınca. Cok sakıncalı oldugunu okudum. Sonrada yanaşmayaya çalıstım.
Bosver gaybı sadece Allah bilir. İnsanoğlu ne kadarını bilebilir ki. Tahmın sadece. Tutarsa tutuyor ıste.
Dün kardeşimle babam buradalardi nakil aldilar buraya bende kalacak yurt olana kadar iyiyim yani karddsim yanimdaEvet canım inşallah
günaydınnn iyyiiz migim sen nasılsın
merhaba hoşgelniz nasılsınız hanımefendi
Nasılsın maviş
ahahah benimde bir gökhan bir ozan
günaydın canım bende iyyiyim ama uyuyamadım bu gece anlamsız bir şekilde :)Dün kardeşimle babam buradalardi nakil aldilar buraya bende kalacak yurt olana kadar iyiyim yani karddsim yanimdasen nasılsın minnoşum günaydın bu arada
Niye uyuyamadın geldi düğün vakti ondandırgünaydın canım bende iyyiyim ama uyuyamadım bu gece anlamsız bir şekilde :)
Aaa çok iyi biraz vakitte geçirirsiniz enazından beranber
inşallah rabbim nasip etsin ,8-10 eskim canımNiye uyuyamadın geldi düğün vakti ondandırtam kaçındaydı dügün tarihi
Aynen okula gitti ilk günü öğretmen lisesini bıraktı anadolu lisesine geçmek için hayali için genetik mühemdisi olacak inşallah
Aha gelmiş de çatmış dügün günuinşallah rabbim nasip etsin ,8-10 eskim canım
İNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN BİTANEMAha gelmiş de çatmış dügün günuRabbim bir çatı altında bir ömür mutlu mesut eylesin inşallah canım
GÜNAYDINNN MAVİŞ NASILSINGünaydın kızlar
Senden de canım minnoş anteplimİNŞALLAH ALLAH RAZI OLSUN BİTANEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?