- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.441
Nolmus onaayyyy vücudu bile bendiii çok benziyordukk cemrede kuzenimdii hatta da ona benzerdii baya baya
ergenlik iştee ama koyu erenciydim yaniii
gülçin biara gruptan çıkınca iyice bozuldu
Mal mal oturan bi ben miydim yanisosyal medya siteleri yeni çıktığında ben de 1 milyonluk bir antep sayfasında admindim
hafta sonu çoğumuz yokuz
İşte yokluğunuzda bende arkadaşlarıma -naber canımsosyal medya siteleri yeni çıktığında ben de 1 milyonluk bir antep sayfasında admindim
hafta sonu çoğumuz yokuz
ama çok nadir konuşuyoruzz ama resimlerimiz mutlaka beğenii atarr hatta birisi benim bekar oturduğum yerde oturuyorr görüşemedik hiç küçüktük ailemiz neder bilemezdikkNe güzel ünlü arkadaşların var
Mal mal oturan bi ben miydim yani
ahahahah tıpkı ben ahaahahhaahİşte yokluğunuzda bende arkadaşlarıma -naber canım
hahahahaha sonra i şine düşüncemi yazarsın olduİşte yokluğunuzda bende arkadaşlarıma -naber canım
aralarında anlaşamamışlardııı kızzz ama sonra kendi oldu sanatçııNolmus onaAmerika'ya mi gitmisti neydi gulcinde
ben hep cemre benim derdim karekterimde uyuyoraralarında anlaşamamışlardııı kızzz ama sonra kendi oldu sanatçıı
ooooo bide esmerliğiiii tabiiiiben hep cemre benim derdim karekterimde uyuyor
Sayenizdehahahahaha sonra i şine düşüncemi yazarsın oldu
ahaahah kız ben esmer değilim yaooooo bide esmerliğiiii tabiiiisende ergenliktii
nebilim antepliler esmer olur ya ondan dediydimmmmahaahah kız ben esmer değilim ya
Şey bendeBen sevgiliden sevgiliye
Gayri on saat gelmezsinkuzucukklarrıımmmmmmmmmmmmm sohbetimizz doyum olmayy vallahaaaa birazda kocişim gelcekk
yemekleri halledemm menemen edem yavaştann
yohh artıkk o benmiii sizmiiii o minnoşş bence 10 saat glemeyy 5buçultan sonraGayri on saat gelmezsin
Evdeyim ben ne kaçırdım@Yasnaz sen ne alemdeydin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?