- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.421
Jou'lar işgalci gibikız sen rizeli değil miydin orda da mı akraban var
evettttaynen canım bir yerden sonra kopuyor
eveetttt ben bide bi konu için üye olmuştum ama girdiğim gibi çıkamadımm hatta o zamanlar internetimi çok yiyo diye giremiyodum ama arada girip bakardım çıkardımAl benden de o kadar. Normalde öyle komşum falan yok önce çok sıkılırdım evde yalnızlık hissederdim. Ama burası sayesinde çok iyiyim
hhahahahahahah keşke öyle olsa ev alırdık heleJou'lar işgalci gibiİzmir'de bile akrabaları var .
Belki arsaları bile vardır her ilden
Ben reyyanda sıkıntılı bi hamilelik geçiriyodum. Ona hamileyken üye oldum. Ama bilemiyordum siteyi sonradan çözdümevettttdiyolar hiç yazmıyorsun ne yazıyimm napıyorsun neediyorsun oldu bitti akşama ne yemek bu başka da birşey konuşulmuyo zaten ateş bile edemiyoruzz
eveetttt ben bide bi konu için üye olmuştum ama girdiğim gibi çıkamadımm hatta o zamanlar internetimi çok yiyo diye giremiyodum ama arada girip bakardım çıkardım
ben bide 15 yaşındaykende gruphepsi site vardıı moderatör bile olmuştumm siteyi ben yönetiyordumm herşeye koşuyordumm sonra büyüdükçe koptuk oradandaaBen reyyanda sıkıntılı bi hamilelik geçiriyodum. Ona hamileyken üye oldum. Ama bilemiyordum siteyi sonradan çözdüm
Hiiiç bilmiyorum o tip siteleriben bide 15 yaşındaykende gruphepsi site vardıı moderatör bile olmuştumm siteyi ben yönetiyordumm herşeye koşuyordumm sonra büyüdükçe koptuk oradandaaoyüzden uzun zmaan sonra bu sitenin özelliklerini unutmuşum hepten
gruphepsi var kızz erne cemre yasemin gülçin diye duymadınmısanatçılar ben erenciydimm sıkı sıkıHiiiç bilmiyorum o tip siteleri
Grubu biliyom da siteleri bilmezdimgruphepsi var kızz erne cemre yasemin gülçin diye duymadınmısanatçılar ben erenciydimm sıkı sıkı
ne 15 i var 12 13 çok online olduğum için beni etmişlerdii
gülçin yasemin eren cemre
Eki Görüntüle 2923625
bende sözde 2017 de üye olmuşum neden olduğumu bile hatırlamıyorumben bide 15 yaşındaykende gruphepsi site vardıı moderatör bile olmuştumm siteyi ben yönetiyordumm herşeye koşuyordumm sonra büyüdükçe koptuk oradandaaoyüzden uzun zmaan sonra bu sitenin özelliklerini unutmuşum hepten
gerçekten öyle arkadaşlarım var grup var o başka burası sizlerle çok farklıı
inanın sizinle konuştuğum kadar onlarla bukadar sohbetim yok
banada çok iyi geldi gerçekten psikolojik olarakda
bende öyleyim elço arkadaşlarım arıyor inanırmısın açmıyorum telefonu
Al benden de o kadar. Normalde öyle komşum falan yok önce çok sıkılırdım evde yalnızlık hissederdim. Ama burası sayesinde çok iyiyim
baahh baahhhh: DBende burası sessiz oldugunda yani siz girmediginizde hayatımdaki insanlarla görüşüyorum
Bende burası sessiz oldugunda yani siz girmediginizde hayatımdaki insanlarla görüşüyorum
bende erenciydimgruphepsi var kızz erne cemre yasemin gülçin diye duymadınmısanatçılar ben erenciydimm sıkı sıkı
Eki Görüntüle 2923625
Eren mi cemre mi ne içlerinden birisi doğurdu yakın zamanda, almış zengin kocişigruphepsi var kızz erne cemre yasemin gülçin diye duymadınmısanatçılar ben erenciydimm sıkı sıkı
Eki Görüntüle 2923625
heeee doğrudur bebükkk hatta o sitedeki kızlarla instada arkadaşızz hala uzun yıllardırr hala takipleşirizzGrubu biliyom da siteleri bilmezdim
Düşün artıkbaahh baahhhh: D
ayyyy vücudu bile bendiii çok benziyordukk cemrede kuzenimdii hatta da ona benzerdii baya bayabende erenciydimjoum seninle ne kadar ortak yanlarımız var
gülçin biara gruptan çıkınca iyice bozulduEren mi cemre mi ne içlerinden birisi doğurdu yakın zamanda, almış zengin kocişi
Ne güzel ünlü arkadaşların varheeee doğrudur bebükkk hatta o sitedeki kızlarla instada arkadaşızz hala uzun yıllardırr hala takipleşirizz
sosyal medya siteleri yeni çıktığında ben de 1 milyonluk bir antep sayfasında admindimHiiiç bilmiyorum o tip siteleri
hafta sonu çoğumuz yokuzBende burası sessiz oldugunda yani siz girmediginizde hayatımdaki insanlarla görüşüyorum
cemre canım kız birde incecik ya halaEren mi cemre mi ne içlerinden birisi doğurdu yakın zamanda, almış zengin kocişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?