- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.801
Evet canım neyse başka şeyler yeriz bizde koyunda olmayıverainSevende cok canım evet
Aynen canmEvet canım neyse başka şeyler yeriz bizde koyunda olmayıverain
heeekızzz heves ettik vallaha şansımıza hediye geldi o ara başka bi dilek dilesek olacakmış demekkiiYok bunlar daha minicik yavrular
Ay büyük akvaryum tek başına olmaz zaten
Ay bide cinsler maşallahWi ha joon ve gong yoo da dizideymis diziye yeni bakabildim aynen ama ne olursa olsun kaydolacam netflixe guzel diziler var ☺☺☺
Kizimiz pencere sefasında
oglumuz yeni yeni uyanacak iste
Olsun kız oda güzel olmuşheeekızzz heves ettik vallaha şansımıza hediye geldi o ara başka bi dilek dilesek olacakmış demekkii
Hava durumu çok iyi canım benim .Aşı oldum bebek,
Kapuçino içip hastaneden çıkacam inş.
İyiyim şükür.
Sen nasilsin? Senin oralarda havalar, bag bahce park nasil? Anlat hele
Evettt yemeğimuzu yedik elhamdulillah allah olmayanlarada versin inşaallahhhhhOlsun kız oda güzel olmuş
aahahahhahah elçoooooo sayende tüm kk beni göreden tanıdıMinnosprenses bebeğuuummmmm botox dudakluummmm
HHhahahaah bilemiyceemmmmm şimcuukkkaahahahhahah elçoooooo sayende tüm kk beni göreden tanıdı
yetişin aaa dostlarrrrHHhahahaah bilemiyceemmmmm şimcuukkkmagazin yapalum seni
Aminn aşkım afiyet olsunEvettt yemeğimuzu yedik elhamdulillah allah olmayanlarada versin inşaallahhhhh
Sizede afiyet olsun kuzucummAminn aşkım afiyet olsun
Dostlarunn yohhhhh yohhh boşuna aramayetişin aaa dostlarrrr
Kesinlikle. bide ölünce çok üzülüyor insan. Daha fazla devam edemedim, yediği önünde, su ısıtıcı vs vardi ama öldü yinedeÖyle yapıyorum canım hep degiştiriyoruz 3 ayda bir ama aynı sudanda ekliyoruz yarıya elimizde hic sokmadık balıklar varken temizlemeye gelince eldiven takarım hep ama genede akvaryuma bakmakta hiç kolay değill
Evettt ben kaçkere cenaze ettim vallahii yüreğim parçlaanıyor artıkk japon 2 tane gitti küçük başka vardı onlarda öyle çok yaşamadı acayip birşey ya bide tersine dönüyo ölünce kalbim sıkışıyoKesinlikle. bide ölünce çok üzülüyor insan. Daha fazla devam edemedim, yediği önünde, su ısıtıcı vs vardi ama öldü yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?