- 12 Mart 2019
- 16.223
- 35.772
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.761
Ben de koyun eti asla yememÖnceden bende sevmiyordum küçükken canım. Kılçıkları kokusu falan kötü geliyordu.Annem ayıklar önüme koyar zorla yedirtirdi. Sonra çalışırken dışardan hamsi sipariş vermişti patronlar kızartılmış şekilde. Başka yemek yok mecbur yedim. Yiyiş o yiyiş birdaha hep yedimbirde büyüdükce faydalı olduğuna falan aklım erdikce yemek seçmemeye başladım. Önceden çok seçerdim. Şimdi bir koyun eti yiyemem. Geri kalan herşeyi yerim
Öğle yemeğimizi yedikdimi biz erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık işimize geldikyatıştalar
Çok şükür canım senSag ol bebekiyisin degil mi
Çokta minnaktılarrr yaaaa çok büyüdülar sıpalarrrAa böyle ilk görüyorum ben ama kuyruğu falan ne kadar güzel ya rengi çok güzelmiş kukulinin
Burası hala öyle ama yarın yağcakmiş yağmurJou burdada hava kapandı hemen göndermişssin
Inşaallahh yaaa yoruldum cenaze etmektenBirdaha gitmesinler inşallah bitanem
Heee betalara çok az benziyo ama japon işte buda beta almak istiyorumda japonlarla iyi anlaşamıyolarmışbizde beta vardı ona benzettim
Hahahahah sen otur toton üstüne senin işin yok benim işim var seninleeeIsırma hiç halim yok
Oda varmış internette okudum ama vanilya daha iyi güzel eder düşündüm yaLimon yada sirke diye hatırlıyorum ben sanki
AboooHahahahah sen otur toton üstüne senin işin yok benim işim var seninleee
I LOVE YOU
evet canım betalar tek yaşıyor benmki lacivertti çok güzeldiHahahahah sen otur toton üstüne senin işin yok benim işim var seninleee
ee bugünde gösteriyordu yağmur kollarım koptu her gün şemsiye taşımaktanBurası hala öyle ama yarın yağcakmiş yağmur
Bak daha ne istiyin gönderdik işteeee
Yanlış msjımı etiketlemişsin yavvvevet canım betalar tek yaşıyor benmki lacivertti çok güzeldi
Belki akşama yağcak mavişimmee bugünde gösteriyordu yağmur kollarım koptu her gün şemsiye taşımaktan
Wi ha joon ve gong yoo da dizideymis diziye yeni bakabildim aynen ama ne olursa olsun kaydolacam netflixe guzel diziler var ☺☺☺Masterchef izliyoruzz kızz yaaaa kaçgündür neftlixe sguid game dizisi varmış herkes izliyo ben izleyemiyorum lağnet olasuuneftlix paralı hep korelilerin dizisi hatta
Kizimiz pencere sefasındaResim atsana ya noluuuuur
Çok güzell diziler varyaaa ama tivibuyu almayaydık keşke enrden bilim neftlixe daha iyi şeyler varWi ha joon ve gong yoo da dizideymis diziye yeni bakabildim aynen ama ne olursa olsun kaydolacam netflixe guzel diziler var ☺☺☺
Kizimiz pencere sefasında
oglumuz yeni yeni uyanacak iste
yaaaaaaaaaaa çokkkkk tatlıııııııı ben seizi yerim yaaaaaaaaaaaaaWi ha joon ve gong yoo da dizideymis diziye yeni bakabildim aynen ama ne olursa olsun kaydolacam netflixe guzel diziler var ☺☺☺
Kizimiz pencere sefasında
oglumuz yeni yeni uyanacak iste
Çok kokuyor ama odaBen de koyun eti asla yememYine balığı hamsi de yiyorum da O da binde bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?