- 12 Mart 2019
- 16.223
- 35.772
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.781
Evet ya bak kuzu oyle kokmuyo ama koyun kokuyoÇok kokuyor ama oda
Maşallaahh onlara iyi bakmışsınÇokta minnaktılarrr yaaaa çok büyüdülar sıpalarrr
Evet bence de vanilya daha güzel olur bende deniyim birdahaOda varmış internette okudum ama vanilya daha iyi güzel eder düşündüm ya
Evet evet kuzu iyi ama koyun Allah affetsin ama işte gitmiyor kimi çok severEvet ya bak kuzu oyle kokmuyo ama koyun kokuyo
Birgun kaydolacam ama ne zamanÇok güzell diziler varyaaa ama tivibuyu almayaydık keşke enrden bilim neftlixe daha iyi şeyler var
Akvaryumdan kaynaklıdırr yaa geniş olduğu için rahat ettilerMaşallaahh onlara iyi bakmışsın
Evet bence de kuzum. Benim garipler dönüp duruypr etrafındaAkvaryumdan kaynaklıdırr yaa geniş olduğu için rahat ettiler
Su kizi parcalayacam sevmekten artikyaaaaaaaaaaa çokkkkk tatlıııııııı ben seizi yerim yaaaaaaaaaaaaa
yaaa çok tatlı aamaaa maşallah yaaaaaSu kizi parcalayacam sevmekten artik
Bende hamsi alınca denicem mutlakaEvet bence de vanilya daha güzel olur bende deniyim birdaha
Hahaha merka ettim kuzum ya çekip atarmısınnEvet bence de kuzum. Benim garipler dönüp duruypr etrafında
Minnoş ablalarına öpücük yolluyorlaryaaa çok tatlı aamaaa maşallah yaaaaa
Bugünde mercimek köftesi ediyorumBende hamsi alınca denicem mutlaka
çok severim afiyet olsunBugünde mercimek köftesi ediyorum
Bende menümü değiştirdim pirinç aldım geldiimm yoksa kocama aldırtıyorum hep markete normaldede buaralar kendim sırf yürumek için alıyorum demiyorum onaBugünde mercimek köftesi ediyorum
Hahaha merka ettim kuzum ya çekip atarmısınn
Şimdi benim ki gibi büyüdülermi peki aşkooEki Görüntüle 2924121
bu ilk aldığımız gün çekmiştim canım. Şu bize doğru bakan rahmetli
Şuan suyu yine çok bulanmış akşam eşim temizlesin atarım yine
Sevende cok canım evetEvet evet kuzu iyi ama koyun Allah affetsin ama işte gitmiyor kimi çok sever
Yok bunlar daha minicik yavrularŞimdi benim ki gibi büyüdülermi peki aşkoo
Benim koca akvaryumu kocamla beraber ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?