- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.821
Sağol canım. Yarında misafirim varSizede afiyet olsun kuzucumm
Abovvv kimduuuSağol canım. Yarında misafirim var
çok önemli bir konuya parmak basmışsın joum doğru ya koymazsa
Komşu annem ve kızı. Pandemi başından beri istiyorlardı gelmeyi. Yine geri çevirmiyim dedimAbovvv kimduuu
Instada bakarken yeminlen direk sen geldin akluma bekar olarakçok önemli bir konuya parmak basmışsın joum doğru ya koymazsa
Pandeminin bile biteceği yokki zaten yaaa hala yükselişteKomşu annem ve kızı. Pandemi başından beri istiyorlardı gelmeyi. Yine geri çevirmiyim dedim
Evet valla zaten düğünler yüzünden mecburi onkadar kalabalık ortamlara girmek zorunda kaldıkkiPandeminin bile biteceği yokki zaten yaaa hala yükselişte
bu ara bekar denilince akla geliyorum demekki çevremdeki herkes söylüyor bunuInstada bakarken yeminlen direk sen geldin akluma bekar olarak
Koymazsaa dersini verecenn
Demekki sana koca bulmaya çalışıyoruzzzbu ara bekar denilince akla geliyorum demekki çevremdeki herkes söylüyor bunu
Aynenn sanki korona bitmişte düzelmiş artıkk diyolarEvet valla zaten düğünler yüzünden mecburi onkadar kalabalık ortamlara girmek zorunda kaldıkki
Dışarda herşey artık normal. Buna karşılıkta hala pandemi var kabul edemem diyemiyorum artık. Kendi çabamızla dikkat etmeye çalışıyoruz.
arkadaşlarım bile selam vermeden aday sunuyorlar artık ne hale geldim böyleDemekki sana koca bulmaya çalışıyoruzzz
Hele o arkadaşların hiç kutlamadı dimi seni naptın biara sordum ama cvplamadın ısrarla soruyorum merakımdan çatlarumarkadaşlarım bile selam vermeden aday sunuyorlar artık ne hale geldim böyle
Yok canım kutlamadılar o gün ertesi gün kaç kutu çikolata geldi bi görsenHele o arkadaşların hiç kutlamadı dimi seni naptın biara sordum ama cvplamadın ısrarla soruyorum merakımdan çatlarum
Artık çok geç deseydinYok canım kutlamadılar o gün ertesi gün kaç kutu çikolata geldi bi görsentabi lafımı söyledim atarımı yaptım benden beklemeyin daha dedim şimdilik unuttuğumu sanıyorlar
Oyy
Sana nasıl kiyabilirim söyleeeeee
Aynen öyle canım valla ben de 2. Dozumu olayımd aAynenn sanki korona bitmişte düzelmiş artıkk diyolar
Güzel sataş kızzSana nasıl kiyabilirim söyleeeeee
Aynen canım varsın unuttum sansınlar zaman çabucak geçiyorArtık çok geç deseydin
Terbiyesizz utanmazlarrr püüü
Amaaa aferinn iyi yaptuunnn ne susucann ver ağzını payını sende kutlamaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?