- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #29.861
Kız gece nasıl süpüriyimm komşu duycak kapıma dayıycakkİşte gündüz yapamadığını gece yap bebekim.
Ben gündüz yapamadigim için uyurken , gece süpürüp siliyorum evi topluyorum toz alıyorum banyo tuvalet yıkıyorum filan falan cogaltmayim da dahada
Biri ankara kedisi digeri british cinsi öyle biseyAy bide cinsler maşallah
Ay dimi o kadını bende çok sevmişyim bir bugünü izleyebildim ama dediğim gibi pek şey değilİyiyimKadir ezildinin bu haftaki yarışmacılarıni hiç begenmedim
Geçen haftaki türbanlı modern giyinen bı kadın vardı onu sevmistim, bian da cita düştü bu hafta
Gece 11 bucuga kadar apartman yönetmeliğine göre hakkın varKız gece nasıl süpüriyimm komşu duycak kapıma dayıycakkbahçeli evim olsa amennaa
Ahaaa burda öyle şey yok aman ben rahat edememki duyarlar rahatsız olurlar rahat edememGece 11 bucuga kadar apartman yönetmeliğine göre hakkın var
Canım benim duyarlı arkadasimAhaaa burda öyle şey yok aman ben rahat edememki duyarlar rahatsız olurlar rahat edemem
Şükür bebeem şükretmeye devam iyiyim ben de.Çok şükür canım sen
Boncuğumm benimmCanım benim duyarlı arkadasim
Bam bam bamBoncuğumm benimm
Hahahaahah aynı sey genede sonucta ayy nickoooo
Gerçi bu bawbawbaw ama
Korona atlatmış kişiler de yan etki çok hafif geçiyormuş.Yaaa bünyeden bünyeye değişir aslında bende çok korkarak gittim ama dedim hamileyken daha zor olur dedim o cesaret eşim olmuşken bende oluyim atlatıyim dedim korkmaa hiçbirşey yok hatta belki sana birşey olmiycak yani yan etkisi
Ben 1 gün ateşim yükseldi sadece halsızlık yaşadım ilk doz da 2 ci dozdada hiçbirşey olmadı normal gibi yaşadım ben bide nisanda korona olmuştum düşün bence o aradan çıkarmanı isteriim tabiiki senin kararınseni tanımıyorum ama bebişte yoksa hamileyken aşı bile olmak zorunda kalırsın korkarsın öyle düşün
Bence değill öyle olsaKorona atlatmış kişiler de yan etki çok hafif geçiyormuş.senin hafif geçmesi ondan muhtemelen. Vücut daha önceden virüsü tanıdığı için. Ben hiç olmadım da şükür. O yüzden aşı beni sarsabilir. Şuan bekarim hamilelik durumu olsaydı bende bian önce aradan çıkarırdım. İnşallah zorunlu olmaktan çıkar diyebiliyorum. İmmün sistemi zayıfsa aşı da yeterli olmuyor cunku. Rabbim aşı olanı da olmayanı da korusun tez vakitte normale dönelim artık
Pek iyi geçmeyen bir gecenin ardından Günaydın canımMinnosprenses hanımefendi nerdesiniz acaba
Pek iyi geçmeyen bir gecenin ardından Günaydın canım
Sıkma o tatlu canunu ballukuymakk yavv kesin düğün stresidir düzelecek herşeyyy herşey çok güzel olcak bitanemmPek iyi geçmeyen bir gecenin ardından Günaydın canım
Günaydın jouuuuuuuuuuuuuuuuuuuSıkma o tatlu canunu ballukuymakk yavv kesin düğün stresidir düzelecek herşeyyy herşey çok güzel olcak bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?