- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #30.281
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım afiyet olsun
Aaaa nasıl unutmuşum bugünmüydü bide ya herkese çağırır zorla kahve ettirmiştim
Sen nerdesin bakimRöraaaaaaaaaaayyyyyddddduuuuuuuunnnnnnnn
Burdayumm nicko sen nerdesunnSen nerdesin bakim
Eve yeni gelmisim uzatmisimayaklari ohh.Burdayumm nicko sen nerdesunn
Demiii bende sabah yürüyüş yaptımm eve geldim evi toparladımm sguid game izledimm son bi bolum kaldı yarın izleyeceğummmm sonr ayemek yaptımm birazdan çay içeruhhEve yeni gelmisim uzatmisimayaklari ohh.Sürekli yatmak istiyorum pandemide çok alismisim
Akşam yemeğini yeyip kalktıniz mi bileeeDemiii bende sabah yürüyüş yaptımm eve geldim evi toparladımm sguid game izledimm son bi bolum kaldı yarın izleyeceğummmm sonr ayemek yaptımm birazdan çay içeruhh
EvvveeetttttAkşam yemeğini yeyip kalktıniz mi bileee
Agahha kız cidden takıntı olmuş sende o kadarrcanım bir yerden sonra yıpratıyor çünkü gittiğim yerde de farketmeden yapıyormuşum, yada ters ters bakıyormuşum ama farkında değilim gerçekten
Alış bana alışşş co alış benim ben perin beni beni perinii
Ayyy öldüm öldümmm amaaaa havada soğudu güneş gitti bianda eve geldim terden üşüdüm
Yerimmm senii aşkuummmmAlış bana alışşş co alış benim ben perin beni beni perinii
Çok iyi ama canım tebrik ederimAyyy öldüm öldümmm amaaaa havada soğudu güneş gitti bianda eve geldim terden üşüdüm
Eki Görüntüle 2925536
Bugün kesin 10bin adım dedim ve öylede oldu
Iyiki varsınnnBende seni yerim bebişimm
Hep aynı yoldan yürümedim yoksa sıkılırım bugün farklı yoldan yürüdüm üstüne orman yoluna girdim piknik alanı yürüyüş yolu etmişler bide iyi yürüdümÇok iyi ama canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?