- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.907
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #31.981
Hahahahah indir o ellerini sosyoooobilsem cağırmıştım sizi
Kolay gelsin sanada canım sağolasınSefalar olsun Allah ağız tadınızi artırsın canım.
Bende arkadaşım vardı iki gündür o gitti eşim işten gelecek yemek hazırlamaya başlıyorum
Afiyet bal olsuuunnn
Ben nicko değilim kız bitanem Selin bne :)Ooooo nicko izliyomuydun kızz bitanemm
Ayy allahumm bugün hem şaşurma günüm hem saşurtmakBen nicko değilim kız bitanem Selin bne :)
Sasurmalarimiz bol olsun iyi olanlarındanAyy allahumm bugün hem şaşurma günüm hem saşurtmak
Hemdeee mutlu haberlerdennnSasurmalarimiz bol olsun iyi olanlarından
Canım yükselmiş mi ?Kolay gelsin sanada canım sağolasınbende hergün hastadeyim bu troit için yarın bdaha gidicem
Bebeğimmm nasılsınKolay gelsin sanada canım sağolasınbende hergün hastadeyim bu troit için yarın bdaha gidicem
Yok canım cok düşükCanım yükselmiş mi ?
İyim kuzu sen nasılsınBebeğimmm nasılsın
Bende iyiyim aşkum sonuç çıktımıİyim kuzu sen nasılsın
Doktor troit antikorların pozitif cıkmış dedi bi baskılama var dedi oda neyse artık. Önemli bi kan istememişim onuda ver yarın dedi sintigrafiyi cekilip gel tedaviye baslayalım dedi. Ozamana kadar carpıntıma iyi gelecek bi ilaç verdi gerçi carpıntımda olmuyo bu aralarBende iyiyim aşkum sonuç çıktımı
Ya bana da bakılıyor dendi gittim yaptırdımYok canım cok düşükBu siğilleri yaktırmak için gittimya buarada hpv smearle bakılıyormuş temiz cıktı hersey hpv tüm türleri negatif. Neyse anestezi işlemlerimi yaptırmaya gittim tsh cok düşük cıktı dahiliyeye gittim iptal etti ameliyatı şimdi tsh ı normale getirmeye calışıcaz.
Aynen canm bende sen dedikten sonra sordum bizzat hocam bunda görülcekmi hpv diye evet ikisinede tek örnekle bakabiliyoruz dedi. Raporu da elime aldım okudum gercekten bakılmış hersey temiz. Belki sistem değiştiyse artık bakılıyor sa oylede olabilir.Ya bana da bakılıyor dendi gittim yaptırdım
Doktor dedi ki smear hpv yıl göstermez ki.. Onun için hpv yaptirmalisin kateme gidip .
O gün çok bozulmuştum o zaman niye smear yaptiniz ben sonuçta hpv var mı diye geldim biliyodunuz filan olmuştum .
Neye göre hareket etcemizi şaşırdık artık
İyi akşamlar canımmİyi aksamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?