Canım yükselmiş mi ?
Yok canım cok düşük Bu siğilleri yaktırmak için gittimya buarada hpv smearle bakılıyormuş temiz cıktı hersey hpv tüm türleri negatif. Neyse anestezi işlemlerimi yaptırmaya gittim tsh cok düşük cıktı dahiliyeye gittim iptal etti ameliyatı şimdi tsh ı normale getirmeye calışıcaz.

Bende iyiyim aşkum sonuç çıktımı
Doktor troit antikorların pozitif cıkmış dedi bi baskılama var dedi oda neyse artık. Önemli bi kan istememişim onuda ver yarın dedi sintigrafiyi cekilip gel tedaviye baslayalım dedi. Ozamana kadar carpıntıma iyi gelecek bi ilaç verdi gerçi carpıntımda olmuyo bu aralar

Ya bana da bakılıyor dendi gittim yaptırdım
Doktor dedi ki smear hpv yı göstermez ki.. Onun için hpv yaptirmalisin kateme gidip .

O gün çok bozulmuştum o zaman niye smear yaptiniz ben sonuçta hpv var mı diye geldim biliyodunuz filan olmuştum .

Neye göre hareket etcemizi şaşırdık artık

Aynen canm bende sen dedikten sonra sordum bizzat hocam bunda görülcekmi hpv diye evet ikisinede tek örnekle bakabiliyoruz dedi. Raporu da elime aldım okudum gercekten bakılmış hersey temiz. Belki sistem değiştiyse artık bakılıyor sa oylede olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…