- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.001
Eneee hamilemisin seeenİyi aksamlar kızlar
İnsallah canim daha kalp atisi duymadim nasipse duyarim insallahEneee hamilemisin seeen
Teşekkür ederimAfiyet bal olsuuunnn
Hahahaha ahh bu doktorlar sen iyi ol bitaneemmmDoktor troit antikorların pozitif cıkmış dedi bi baskılama var dedi oda neyse artık. Önemli bi kan istememişim onuda ver yarın dedi sintigrafiyi cekilip gel tedaviye baslayalım dedi. Ozamana kadar carpıntıma iyi gelecek bi ilaç verdi gerçi carpıntımda olmuyo bu aralar
İyim şimdilk canm cok başım agrıyo ama yaHahahaha ahh bu doktorlar sen iyi ol bitaneemmm
Kıyamam sana ben guzzum benimm ona göre ilaç verdimi ağrı kesici falanİyim şimdilk canm cok başım agrıyo ama ya
Yok bebegim bu agrı troit le alakalı değil heralde bişey demedi. Baya baya agrıyoKıyamam sana ben guzzum benimm ona göre ilaç verdimi ağrı kesici falan
Stres ettin belki canım beniimYok bebegim bu agrı troit le alakalı değil heralde bişey demedi. Baya baya agrıyo
Belkide canm cok yoğunum hergün erken kalkıyorum ondanda olabilirStres ettin belki canım beniim
Öyle tabii uykunu alamamışta olabilirsinBelkide canm cok yoğunum hergün erken kalkıyorum ondanda olabilir
Gunaydin madamcimİyi aksamlar kızlar
Merhaba Selin.Teşekkür ederim ben İstanbul'dan
Minnoşum halıların pamuklarini bitiremezsin canım yorma kendini fazla tamam mıSosyalim
Geçmiş olsun canım.Kolay gelsin sanada canım sağolasınbende hergün hastadeyim bu troit için yarın bdaha gidicem
Sağol ablacımmGeçmiş olsun canım.
Merhaba Elhan HoşbuldummMerhaba Selin.
Cee deyip gitmezsen bir hoş geldin de benden canım.İstanbul' a selamlar Antalya'dan Serinledi mi sizin oralar. Biz tam ohhh sonbahar geldi diyoruz sonra yine sıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?