- 25 Ağustos 2019
- 62.603
- 120.339
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.121
Evveett ablammm
Kizz epey oldu yazalı bugün öğrendiim sabah ama kanamam oldu çok düşük tehlikem var abla dua etAma ama aklım karıştı iyice....
Niye uyanıksin senKizz epey oldu yazalı bugün öğrendiim sabah ama kanamam oldu çok düşük tehlikem var abla dua et
BendeNiye uyanıksin sen
Bende simdi uyandım uyuyakalmisim akşam ondan beri filan galiba.
Pineklemece nickom uykum gelsin diye kk da bakiniyomBende simdi uyandım uyuyakalmisim akşam ondan beri filan galiba.
Napiyosun kuzum ? Sayfada çok canlı değil nasıl geçiyor gecen
TV izleyim diyorum da TV de b.k mu varPineklemece nickom uykum gelsin diye kk da bakiniyomee napcan şimdi
E sen bunu değiştiğimi bilmiyormuydun kızPeri yazmasa tanımayacağım He
Kaçta uyuycam helee 12 de uyudumNiye uyanıksin sen
Şiştt napün la gece geceKaçta uyuycam helee 12 de uyudum
Ula sen napiiinn gece gece burda heeehhh afedersin karnım çok ağrıdı ishal olmuşum sucuk gibi terlemişimŞiştt napün la gece gece
Aa niye ki ilaçtan mı acaba. Yok dimi bir sıkıntıUla sen napiiinn gece gece burda heeehhh afedersin karnım çok ağrıdı ishal olmuşum sucuk gibi terlemişim
Hahahaha uyu uyu heyecandır oAa niye ki ilaçtan mı acaba. Yok dimi bir sıkıntı
Bende sağa dön sola dön uykum kaçtı. Geri uyumaya çalışıyorum 2 saattir
Ohh çok şükür canımHahahaha uyu uyu heyecandır o
Bende iki dk bi bakıyim dedim yokya kalın kalın giyip uyumuşum üşüyodum şimdide terleyince ama kanamam durdu baya yarın dahada kesilcek heptensabah 8 de aşımı olmaya gidicem
Yok kızzzz covid coktan oldum ben iyikide olmuşum geçen ay oldum zaten 2ci dozu yaniiOhh çok şükür canımne aşısı covid mi. Gebelikte 12. Haftadan sonra diyor doktorlar ama sen yine de kendi doktoruna bi sor bakalım
Hee doğru ya kızYok kızzzz covid coktan oldum ben iyikide olmuşum geçen ay oldum zaten 2ci dozu yanii
Progestan igne vuruluyorum kuzum o
Amin kuzzuummmm seninde olacakHee doğru ya kızunuttum
Kıyamamm biraz acıyor ama şifa olsun annesi. Sağlıkla tutunmaya devam etsin inşallah
Haydii tamda diyeceğidum
İnşallah canım benimAmin kuzzuummmm seninde olacakhissediyorumm
Haydii tamda diyeceğidum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?