- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.161
Günaydın Can tanemGünaydın
Oooo bilge bacima bak hele hadi inşallah.Ben buLUNDuM
Çin takvimine göre HEsapladim
Birde tam yumurtlama gününde ilişkiye girdiği icin erkek
GunaydinGünaydın kızlar
Vallah buz şuanUuu buzzzz
Nasip kısmet nickomBu ara gelen giden hamile aman diyim
Sevinç gözyaşları onlar ben de çok duygulandım .Evveett ablammmsabah beri aglıyorum
Nasılsın zorunlumGunaydin
Minnoşum balayin harika geçsin bitanem.Vallah buz şuan
Nasip kısmet nickom
Günaydın canım benim, nasılsın?Kokoşum günaydın.
Çok mutluyum tatlım ya...siz iyi olunca inanılmaz güzel duygular yaşıyorum.Günaydın canım benim, nasılsın?
İyiyim cocomNasılsın zorunlum
Ya yerim siziÇok mutluyum tatlım ya...siz iyi olunca inanılmaz güzel duygular yaşıyorum.Ne güzel bir cuma sabahı. Herkesi kucaklayıp öpmek istiyorum. Sözcüklerle idare ediyorum. Yan odada tıslayan uyuyan emekli bir kocam var gidip onu öpeyim yoksa bu heyecan geçmeyecek.
Bugün dersim yok canım. Akşam saatlerinde var çevrimiçi olarak. Altıda uyanıyorum bebem bir daha da uyumuyorum. Dur programımı paylaşayım. Sabah pammuğun hamile olduğunu tam olarak öğrendiğim için ayaklarım yerden kesildi.Ya yerim sizi
Bugün dersin erken saatlerde yoksa eger niye uyandın seeeen, keşke birlikte tislasaydiniz
Oyyy kıyamam o zaman tıslayan kocanı öp doya doyaÇok mutluyum tatlım ya...siz iyi olunca inanılmaz güzel duygular yaşıyorum.Ne güzel bir cuma sabahı. Herkesi kucaklayıp öpmek istiyorum. Sözcüklerle idare ediyorum. Yan odada tıslayan uyuyan emekli bir kocam var gidip onu öpeyim yoksa bu heyecan geçmeyecek.
erken uyumak/uyanmak ve sen bir araya gelmişsiniz gözlerim yaşardıİyiyim cocom
Erkenden uyumuş kalmışız dün 9-10 gibi
Öyle olunca da erken uyandım işte bir karnımı doyurdum eşimi işe yolladım
Sen nasılsın, günlerin nasıl geçiyor
Amin kokoşum hayırlı cumalar dilerim ben de...Oyyy kıyamam o zaman tıslayan kocanı öp doya doyacumamız mübarek olsun Elhancığım
erken uyumak/uyanmak ve sen bir araya gelmişsiniz gözlerim yaşardı
Ben iyiyim canım bildiğin gibi hep aynı devam
Amin canım benim, yürekten AminAmin kokoşum hayırlı cumalar dilerim ben de...Allah hep güldürsün yüzümüzü.
Haftaya bugün kuzumSonuçları ne zaman görürsün peki kurabiş
Ne zaman belli eder kendini
Hahah dün diyo eğer oğlan olursa seninde kızın olursa alırım kızı diyeBen buLUNDuM
Çin takvimine göre HEsapladim
Birde tam yumurtlama gününde ilişkiye girdiği icin erkek
Oyy inşallah abla inşallahKahveseverler sayfamız hamile arkadaşlarla dolacak inşallah.
Hadi kurabiyem mikrofon sende hayırlı mujdelerle gel inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?