- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.141
Bensiz gecelere mi aktiniz zalımlarGece uyku tutmadı
Hahah ben baya uyumadım ya bileydim dürterdim seni deBensiz gecelere mi aktiniz zalımlar
Hamilesin ya sürekli uyuma istekleri bekliyorumKaçta uyuycam helee 12 de uyudum
Oda başlar yakındaHamilesin ya sürekli uyuma istekleri bekliyorum
Seni de bulamıyoruz kolay kolayyyyyOda başlar yakındaeloyu bulamayız kolay kolay
Yok kız benim süreci zaten biliyorsunuzSeni de bulamıyoruz kolay kolayyyyy
Soylemedigin bişey mi var acaba bizeeee
Sen adet oldum abla deyince bir dahakine diye umut ediyordum sürpriz oldu benim için. Dikkat ederek bu olumsuzluklari asacaksin canım benim. Hiç endişelenme kucağına alacağını duygularini hayal et...elbette son anına kadar dua edeceğim.Kizz epey oldu yazalı bugün öğrendiim sabah ama kanamam oldu çok düşük tehlikem var abla dua et
Sonuçları ne zaman görürsün peki kurabişYok kız benim süreci zaten biliyorsunuzsadece dün transferim oldu
Yok kız peri yazınca tanıdımE sen bunu değiştiğimi bilmiyormuydun kız
Ben buLUNDuMSen adet oldum abla deyince bir dahakine diye umut ediyordum sürpriz oldu benim için. Dikkat ederek bu olumsuzluklari asacaksin canım benim. Hiç endişelenme kucağına alacağını duygularini hayal et...elbette son anına kadar dua edeceğim.Allah esirgesin ikinizi de. Sağlıkla gelsin bebeğimiz birkaç aya cinsiyet tahminlerinde bulunacağız inşallah.
Yok kızHamile dönme
Dikkatli ol.
Ankaradahım canım geziyorumNapion minnoşummmm
Kahveseverler sayfamız hamile arkadaşlarla dolacak inşallah.Yok kız benim süreci zaten biliyorsunuzsadece dün transferim oldu
Bu ara gelen giden hamile aman diyimYok kız
Minnoş tan korkuyorumKahveseverler sayfamız hamile arkadaşlarla dolacak inşallah.
Hadi kurabiyem mikrofon sende hayırlı mujdelerle gel inşallah.
Geçmiş olsun bitanem. Çabuk iyileşmeni dilerim. Mideni mi üşüttün bir şey mi dokundu yoksa heyecanlar mi yordu seni acabaUla sen napiiinn gece gece burda heeehhh afedersin karnım çok ağrıdı ishal olmuşum sucuk gibi terlemişim
GünaydınGeçmiş olsun bitanem. Çabuk iyileşmeni dilerim. Mideni mi üşüttün bir şey mi dokundu yoksa heyecanlar mi yordu seni acaba
Nikocum minnoş akıma uyarsa taze gelinlikten gebeliğe adım atması an meselesi...Minnoş tan korkuyorumçok yoğun maruz kaldigi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?