- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.181
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrGünaydın hayırlı cumalar
Çok şükür Kurabiyem iyiyim bendeİyim canım sen nasılsın
Tamam ablam denize girmedim şimdi 2 gün mersin silifke kız kalesi falan kaldık şimdi ankaradayımMinnoşum balayin harika geçsin bitanem.taze gelin lohusa gibi olur. Üşütme çok dikkat et tamam mı
Aa iyi barii ay olsun birdaha da tanışırdıkYok kız peri yazınca tanıdım
SosyommmmmNoluyo burda
Hahahaha henüs baslaması vallakız bugece uyandım hele acıktim hemen yedim yattımHamilesin ya sürekli uyuma istekleri bekliyorum
Gerçekten mucize oldu benim icin abla hiç beklemiyorduk allah ol der ve olur gercekten inşaallahh bundan sonrası düzelecek şifa olcak allah razı olsunn o duanı na kurbanın olemmmSen adet oldum abla deyince bir dahakine diye umut ediyordum sürpriz oldu benim için. Dikkat ederek bu olumsuzluklari asacaksin canım benim. Hiç endişelenme kucağına alacağını duygularini hayal et...elbette son anına kadar dua edeceğim.Allah esirgesin ikinizi de. Sağlıkla gelsin bebeğimiz birkaç aya cinsiyet tahminlerinde bulunacağız inşallah.
Yok gece kalın birşey giyip uyudum üşümüştüm baya terledim terleyince ishal olurum hemen midemde çok kötü bulandıGeçmiş olsun bitanem. Çabuk iyileşmeni dilerim. Mideni mi üşüttün bir şey mi dokundu yoksa heyecanlar mi yordu seni acaba
Sevinç gözyaşları onlar ben de çok duygulandım .Bugunu yaşatan Allah'a şükürler olsun. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun.
Beybim ben uyuyordum da namaza kalktımHahah ben baya uyumadım ya bileydim dürterdim seni de
Sen napıyosun nasılsın bakalım
Ben uyumaya gidiyorum dediğind euyumadınmı lenHahah ben baya uyumadım ya bileydim dürterdim seni de
Sen napıyosun nasılsın bakalım
günaydın canım nasılsınRörrrraaaayyyydddduuuuuuuunnnnnnnnnnn
pambığımmmmmm
Aakuuummmmm kaçgündür yoktupambığımmmmmm
Beybi senin bebe daha portakalda su damlası kizRörrrraaaayyyydddduuuuuuuunnnnnnnnnnn
Fasulye fasulye yavvvBeybi senin bebe daha portakalda su damlası kizgramaji çıkmamış
Fasulye büyük kalır kız senin bebenin yanindaFasulye fasulye yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?