- 28 Haziran 2011
- 63.703
- 159.911
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.281
Ay her yer kapalı nickomBeNDe temizliği bitirdim ev çok karanlık dışarısı çok karanlık çünkü bugün
Fırtına ve yağmur eş zamanlı .
Korkunç görünüyor ekmek almaya gidecektim
Brokoli haşladim duruyor öyle gidem de süzem.
Yatıyorum habireAy her yer kapalı nickomdikkat et
Valla çok iyi yapiyon nickomYatıyorum habire
Çok dikkatliyim
Başka şekle sokamama fikri deli ediyor insanı ...bilmem miAhha aynı ben gibibende çok sıkılırım değiştiririm bazen otururken biyerlere bakıp düşünüyorum eşim diyor yine ne projeler var kafanda
Ama benim salonda öyle bir oturduki başka şekle sokamıyorum ya. Ne kadar düşünürsem düşüneyim. Değişiklik çok iyi oluyor ama
Baştan çıkmamak elde mi şimdi
Baştan çıkmamak elde mi şimdi
En azından bir kardeşimiz bu güzelliği yaşadı deyip geçiyorum köşemeAfiyet olmuştur inşallah canım
Maleseff. Bundan önceki evim çok büyüktü. O yüzden eşyaları büyük büyük almıştım. Şimdi salona bir oturdu başka türlüsü imkanı yok değişmiyor. Sadece yaz ve kış mevsimi koltuk yerlerini değiştirebiliyorumBaşka şekle sokamama fikri deli ediyor insanı ...bilmem mi
Bal perisi sen misin canımAblaammnasılsın neler yapıyorsunn
Yarın eve dönücez anlatıeımMinnosprenses canım nasılsın çok merak ediyorum düğün kına nasıldı nasıl geçti her şey istediğin gibi mi oldu
Kolay gelsin canım benimOh ohbizde ekmek ediyik
Hayırlı cumalar canım benim
Oooooo hayırlı işler yaaaaaa beni geçtinn heleee
Heee kızzzzz canın mı çekti yoksammOooooo hayırlı işler yaaaaaa beni geçtinn heleee
Sağol canım kusura bakma valla yeni olımca hepinizin adını hatırlayamadım etiketleyemedimAfiyet olsun canım
Aaa yok bitanemm vallaa mide bulantım var yanmamda var pek halim yok vallaha sersem gibiyimHeee kızzzzz canın mı çekti yoksamm
Bekliyorum canımYarın eve dönücez anlatıeım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?