Ohoo acıkmalar başlamış yakında aşermeler de başlar kk da yemek paylaşanları gözardı et
Ayy vallaha dün gordum durumda biri tatlı yapmış biri yemek yapmış hahahah anında canım çekeyy olsun kız paylaşsınlar aldırırım kocama.birşey bide kasığımda ağrıyo

Ayy vallaha dün gordum durumda biri tatlı yapmış biri yemek yapmış hahahah anında canım çekeyy olsun kız paylaşsınlar aldırırım kocama.birşey bide kasığımda ağrıyo
Ağrı normal galiba ya. Kanama durduysa atlattın o tehlikeyi ama yine de kendine iyi bakmaya devam yoksa varyaa aha böyle geliriz kapına
Hahaha yanlış olmuş kızzz
Bende diyom neye şaşırdı

Ahahaha yine biz yine yakalandık ne bilim ben zaten bu saatlerde uyanıyorum da Jou da acıkmış karnını doyurmaya kalkmış
Sen niye erkencisin
Arkamdan iş cevirmeyin anında yakalarım
Bu kız şimdiden başladı dokuz ay nasıl geçecek çok heyecanliyim kurbiş
Namaza kalktım kuzum

Ağrı normal galiba ya. Kanama durduysa atlattın o tehlikeyi ama yine de kendine iyi bakmaya devam yoksa varyaa aha böyle geliriz kapına
Heaaa dimii kahveyle devam kuzumm oda kesilecek inşallahh üstüne görme olmuşumdur ya bi adet olma günümdü dün ondan devam ediyor olabilir zaten çok kanaman var demişti bana doktor regl üstüne olunca sanırım ondan aman kırmızı veya pembe leke gelmesinde allahım çok şükür kahveye devam
Bende diyom neye şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…