- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.301
Off off közde kahve
Estağfurullah canımSağol canım kusura bakma valla yeni olımca hepinizin adını hatırlayamadım etiketleyemedim
Bekliyorum canım
Hayırdir busaatte minnoşGünaydın kahve topiğinin çiçekleri
Günaydın tatlışşşGünaydın kahve topiğinin çiçekleri
Hahaha çişe kalktummUla asıl sana hayırdır
Ohoo acıkmalar başlamış yakında aşermeler de başlarHahaha çişe kalktummbide acuktumm tereyağ peynir yiyom süt içiyom sen niye ayaktasın de helee
Ayy vallaha dün gordum durumda biri tatlı yapmış biri yemek yapmış hahahah anında canım çekeyyOhoo acıkmalar başlamış yakında aşermeler de başlarkk da yemek paylaşanları gözardı et
Hahaha yanlış olmuş kızzz
Ağrı normal galiba ya. Kanama durduysa atlattın o tehlikeyi ama yine de kendine iyi bakmaya devam yoksa varyaa aha böyle geliriz kapınaAyy vallaha dün gordum durumda biri tatlı yapmış biri yemek yapmış hahahah anında canım çekeyyolsun kız paylaşsınlar aldırırım kocama.birşey bide kasığımda ağrıyo
Bende diyom neye şaşırdıHahaha yanlış olmuş kızzz
Ahahaha yine biz yine yakalandık
Aşkuummmmm
Arkamdan iş cevirmeyin anında yakalarımAhahaha yine biz yine yakalandıkne bilim ben zaten bu saatlerde uyanıyorum da Jou da acıkmış karnını doyurmaya kalkmış
Sen niye erkencisin
Heaaa dimii kahveyle devam kuzumm oda kesilecek inşallahh üstüne görme olmuşumdur ya bi adet olma günümdü dün ondan devam ediyor olabilir zaten çok kanaman var demişti bana doktor regl üstüne olunca sanırım ondan aman kırmızı veya pembe leke gelmesinde allahım çok şükür kahveye devamAğrı normal galiba ya. Kanama durduysa atlattın o tehlikeyi ama yine de kendine iyi bakmaya devam yoksa varyaa aha böyle geliriz kapına
Bende diyom neye şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?