- 28 Haziran 2011
- 63.704
- 159.911
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.321
Şuan pınar yarışması var ya,ekim sonunda yarışma bitince toplu olarak verilecek beybimYaf aşko bu oylamada ne zaman proluk veriliyor senede 2 defa mı
O piyango bize de vurucuk mu bir gün
ASSOSyal
Haha evet yakalandıkArkamdan iş cevirmeyin anında yakalarım
Bu kız şimdiden başladı dokuz ay nasıl geçecek çok heyecanliyim kurbiş
Namaza kalktım kuzum
Seni hinzirHeaaa dimii kahveyle devam kuzumm oda kesilecek inşallahh üstüne görme olmuşumdur ya bi adet olma günümdü dün ondan devam ediyor olabilir zaten çok kanaman var demişti bana doktor regl üstüne olunca sanırım ondan aman kırmızı veya pembe leke gelmesinde allahım çok şükür kahveye devam
Oyyy heyecanını operimm senin kuzumm ya yemek bile zor yiyorum brokoli yemeği ettim yedim midem yandı ne yesem midem yanıyo peynirle tereyağ iyi geliyo bana onun dışınd ahiçbirşey yiyemiyorum annemde dün geldi kostura koştura aklım kaldı sende dedi arıyan arıyana annemeArkamdan iş cevirmeyin anında yakalarım
Bu kız şimdiden başladı dokuz ay nasıl geçecek çok heyecanliyim kurbiş
Namaza kalktım kuzum
Ayy bana vursa bu defaŞuan pınar yarışması var ya,ekim sonunda yarışma bitince toplu olarak verilecek beybim
Huhuuuuu ne güzle olur yavvv olacak bak oyle olacak inanıyorummHaha evet yakalandıkbende zaten sadece kimse yokken yazabiliyorum sonra yetişemiyorum
Kız sorma 9 ayı nasıl tamamlıcak. Artık eloyla birlikte hepimiz doğururuz
Doğuma beraber girecez napalimHaha evet yakalandıkbende zaten sadece kimse yokken yazabiliyorum sonra yetişemiyorum
Kız sorma 9 ayı nasıl tamamlıcak. Artık eloyla birlikte hepimiz doğururuz
Oyy aman öyle olsun. Yerinde dursun güzelce büyüsün yoksa ısırırızHeaaa dimii kahveyle devam kuzumm oda kesilecek inşallahh üstüne görme olmuşumdur ya bi adet olma günümdü dün ondan devam ediyor olabilir zaten çok kanaman var demişti bana doktor regl üstüne olunca sanırım ondan aman kırmızı veya pembe leke gelmesinde allahım çok şükür kahveye devam
Yaaa ne tatlılar dimiOyyy heyecanını operimm senin kuzumm ya yemek bile zor yiyorum brokoli yemeği ettim yedim midem yandı ne yesem midem yanıyo peynirle tereyağ iyi geliyo bana onun dışınd ahiçbirşey yiyemiyorum annemde dün geldi kostura koştura aklım kaldı sende dedi arıyan arıyana anneme
He ya kahve topiği 9 doğuruyor diye film çekeriz gariDoğuma beraber girecez napalim
Dolu dolu teyzoşlarıııtektek totosunu ısırcak vallahhaaa çocuğum yandıOyy aman öyle olsun. Yerinde dursun güzelce büyüsün yoksa ısırırız
Ahahha Günaydın bal küpümGünaydın tatlışşştaze evli taze ev hanımı taze balayılı tamam bunun sonu iyi değil hahah
Inş kurbisim şanslı gelsin bu ay ınş hepinizeAyy bana vursa bu defaşu opsss lardan kurtulsam. Off varya o zaman kimse tutamaz beni art arda yorum yaparım hhahah
Ooooooooo balayı bitti heehhErkenciyizeve dönücez
Minnoş kocin burayı biliyor muAhahha Günaydın bal küpüm
Evetttt organik olsa daha iyi ama kebir iyidir yaa eşim köyünden tereyağ bal getirtcek bide yumurta süt migrosta içim günlük süt var az yagli aldırdım onu seviyorum içiyorum iyi geliyo banaYaaa ne tatlılar dimisana ne iyi geliyorsa onu ye ,yoğurt dene hem faydalı olur. Süt içmeyi dene, tuzlu çubuk falan. Tereyağ organik olsa güzel olurdu
Minnosun haberi var miOoooooooo balayı bitti heehh
Oyy hadi bakalımInş kurbisim şanslı gelsin bu ay ınş hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?