- 28 Haziran 2011
- 63.703
- 159.911
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.241
Bide azda değilmiş haacanım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
ablamında öyle olmuştu
ablacım şaşkınlık mı sevinç mi anlayamadım hepsi bir arada resmen hiç beklemiyordum birde adet oldum diye yazdığını görmüştüm hiç aklıma da gelmediMavişim dün gece ben de aynı şaşkinligi yaşadım
Bebenin kafası karışacak doğmadan kizIsim gücüm yok kalemle boyiycam yani hahahaha bend esürpriz aklıma gelmediki daha adam aldı geldi testii
Heee bak pipisi burda diyoheee dedimmm sizin taraf erjek dolu pipi görmekten öldüj birakta kız olsun kıymetlensin diyo koyuda beşiktaşlı ya besiktaş zıbın alcak birsürü
aynen canım ablam normal adet gibi demişti onuda ordan anlamadıkBide azda değilmiş haaoluyo bazen işte canim
Bekleyince bence,dışarıda bekletKızllarrr ya avokado aldım ama serttii hatta eşim aldıda yumuşaması için püf noktası varmı
elmaların yanına koyabilirsin bir yerde görmüştümKızllarrr ya avokado aldım ama serttii hatta eşim aldıda yumuşaması için püf noktası varmı
Hahaha sormaaBebenin kafası karışacak doğmadan kiz
Dışarda aslındada akşmaa kadar bakalim evde olur belkiBekleyince bence,dışarıda beklet
Avokado işi de çok zor yavelmaların yanına koyabilirsin bir yerde görmüştüm
Ben armut aldım taş gibiydi, ertesi gün yumuşamışDışarda aslındada akşmaa kadar bakalim evde olur belki
Avokado işi de çok zor yav
Evett armutta aynı herhalde dışarda sertleşiyorBen armut aldım taş gibiydi, ertesi gün yumuşamış
Afiyet olsun canımm hayırlı cumalar
Boncur bal perim
afiyet olsun canım hayırlı cumalar
Şimdiki bebeler bir âlem tatlım...bir yokmuş bir varmış oluyorablacım şaşkınlık mı sevinç mi anlayamadım hepsi bir arada resmen hiç beklemiyordum birde adet oldum diye yazdığını görmüştüm hiç aklıma da gelmedi
AblaammBoncur bal perim
Teşekkür ederim canım nasılsınnafiyet olsun canım hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?