- 25 Ağustos 2019
- 62.624
- 120.376
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.341
Bence yok balayı daha devam edeerrr evindeeMinnosun haberi var mi
Aaaa yeni topik ism-i süpersin kuzuHe ya kahve topiği 9 doğuruyor diye film çekeriz gari
Hahahha ay çokgüzel yaaaHe ya kahve topiği 9 doğuruyor diye film çekeriz gari
Oh oh bak bunlar harika pamuğum şifa olsun kan olsunEvetttt organik olsa daha iyi ama kebir iyidir yaa eşim köyünden tereyağ bal getirtcek bide yumurta süt migrosta içim günlük süt var az yagli aldırdım onu seviyorum içiyorum iyi geliyo bana
Hatta mümkünse evde kendin mayala pambık şekeriASSOSyal yoğurtta aldım onuda yeriimm bolbol
Kazen seciyor diye biliyorum ben kuzumOyy hadi bakalımneye göre yapılıyor yani kura mı çekiyorlar ki
Senin içinde dua ediyorum kuzumm herkes için hattaaOh oh bak bunlar harika pamuğum şifa olsun kan olsun
O zaman beni kesin seçmezKazen seciyor diye biliyorum ben kuzum
Hahahahahaha cotton pamuk beeee pamuk kabul ettmedi site bana yaaaa ne yalan söyliyim alışamadım bu nickimeHatta mümkünse evde kendin mayala pambık şekeri
Yaf ben sana böyle dicemcotton ne ya aklıma koton geliyor. Sonra fahriye evcen geliyor aman
Benim için çok dua eden var ya valla utanıyorum, çok tatlısınız cokkk, balsınızSenin içinde dua ediyorum kuzumm herkes için hattaa❤❤
Yaa öyle deme hiç belli olmaz kuzum şansO zaman beni kesin seçmez
İşte o yüzden bende pambık şekeri dicem yaHahahahahaha cotton pamuk beeee pamuk kabul ettmedi site bana yaaaa ne yalan söyliyim alışamadım bu nickime
Yerimm seni hepimizz de istiyoruzz seninde görmekk herkese sıra sıra şans olacakBenim için çok dua eden var ya valla utanıyorum, çok tatlısınız cokkk, balsınız
Hadi bakalım umarımYaa öyle deme hiç belli olmaz kuzum şans
Evet jou diyesim var hâlâHahahahahaha cotton pamuk beeee pamuk kabul ettmedi site bana yaaaa ne yalan söyliyim alışamadım bu nickime
Hahahahahahaah yaaaa de öyle vallahaa pamuk şekeri yapabilirdim mesela aklıma gelmedii ocakta değişme hakkim var jou ya geri döncemİşte o yüzden bende pambık şekeri dicem ya
Bende alışamadım günü gelince değiştir yaf
Bide hepcoconatt yazdı sanıyorum. Hele ikiniz aynı anda aktifseniz. Tamam buyurun beyinlerin cenaze namazına
Iki gram aklimizla maytap geciyollarİşte o yüzden bende pambık şekeri dicem ya
Bende alışamadım günü gelince değiştir yaf
Bide hepcoconatt yazdı sanıyorum. Hele ikiniz aynı anda aktifseniz. Tamam buyurun beyinlerin cenaze namazına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?