- 25 Ağustos 2019
- 62.624
- 120.376
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.361
Gunüm gelsin direk jou dicem vallahaa yaEvet jou diyesim var hâlâ
Ayy evet dön dön yaaHahahahahahaah yaaaa de öyle vallahaa pamuk şekeri yapabilirdim mesela aklıma gelmedii ocakta değişme hakkim var jou ya geri döncem
Allah büyük cancazim,o isterse herşey olurYerimm seni hepimizz de istiyoruzz seninde görmekk herkese sıra sıra şans olacak
Bende alışamadım zatenAyy evet dön dön yaa
Sorma yaIki gram aklimizla maytap geciyollar
Evett bitanemm sosyalimm askumm kuzummmmAllah büyük cancazim,o isterse herşey olurumudumuz sonsuz bitanem
Sorma yatotosuna çıban battı sanki gitti değiştirdi nickini
Ya battiysa kurbişimSorma yatotosuna çıban battı sanki gitti değiştirdi nickini
Sapsikim, fistuk ezmem yaaEvett bitanemm sosyalimm askumm kuzummmm❤❤❤ çiçeksin çiçek çiçekk
Vallah all yeee benim hiç çekmey buaralar hiçbirşey yiyesim yok sadece acıkıyorum yiyorum busefer mide tavan şimdiden diyorum nekadar zormuş hamilelikSapsikim, fistuk ezmem yaabak canım istedi
Oooo maşallah minnaka,güzel resimler versin bize
Hamisligin cilveleri kuzusu, çok ağır olursa söylersin ilaç verir kuzuVallah all yeee benim hiç çekmey buaralar hiçbirşey yiyesim yok sadece acıkıyorum yiyorum busefer mide tavan şimdiden diyorum nekadar zormuş hamilelik
Hahahah inşaallahh duyaruk kalbini pıt pıtt ses kaydınıda alcam mutlaka saklıycamOooo maşallah minnaka,güzel resimler versin bizebelki anasina surpriz yapip kalbinide dinletir yaramaz bebe
Hee evet veriyormuş annem dedi iyi bari buda iyi birşeyy sonucta bulantı çok kötüHamisligin cilveleri kuzusu, çok ağır olursa söylersin ilaç verir kuzusonuçta biseyler de yemen lazim
Inş duyulur kuzu,illa bir iki gün oynama olur stres yapma yeter ki sen,günü gelince hepsi olacakHahahah inşaallahh duyaruk kalbini pıt pıtt ses kaydınıda alcam mutlaka saklıycamben meğer 4 haftalıkmışım aslınd adoktor 5 diyo resimde falan ama 5 olsaydı görünürdü az da olsa inşaallahh pazartesi 5 olmuş olcakki görürüz
Evett bitanem yok etmiyorumm gelişsin yeterki iyi olsunda bekleriimmInş duyulur kuzu,illa bir iki gün oynama olur stres yapma yeter ki sen,günü gelince hepsi olacak
Aynen pamuğum, ilaç kullanan çok var sıkıntı yapmaHee evet veriyormuş annem dedi iyi bari buda iyi birşeyy sonucta bulantı çok kötü
Susam tanesi o daha anasıEvett bitanem yok etmiyorumm gelişsin yeterki iyi olsunda bekleriimm
Evetttt ne yaramaz olcak yavvv vallahaa durmadan dolancak karnındaAynen pamuğum, ilaç kullanan çok var sıkıntı yapmao da zamanı gelince geçecek sonuçta, yaramaz bebe büyüüp gelisiyo
EveetttSusam tanesi o daha anası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?