- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.481
Bi süreyse iyi canım...kafa dinlesin gelsin. Teşekkür ederim haber verdiğin için.Sordum da abla bi süre iptal etmiş. Sonra geri döneceğim demişti
Rica ederim ablaBi süreyse iyi canım...kafa dinlesin gelsin. Teşekkür ederim haber verdiğin için.
Alışma sürecindeyim evde pek durmafım biliyorsunNasıl gidiyor evlilik
Dualarda buluşalım inşallah.B
Günaydınnnn
Herkese hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzdeki duaları hayırlısıyla sağlıkla kabul etsin inşallah
ASSOSyal MssPARE Minnosprenses Jou coconatt bebeklinick Elhan D u t Cookiie Seker portakali BlueBerry4268 mavikelebek34 @Yasnaz
Unuttuğum yoktur inşallah
Aynen canım şuan nerdesin, napıyorsun farkında olmuyor insanAlışma sürecindeyim evde pek durmafım biliyorsun
İnşallah ablaDualarda buluşalım inşallah.
Senin de kandilin kutlu olsun kurabişim.
Günaydın çileğimGünaydınnnn
ASSOSyal MssPARE Minnosprenses Jou coconatt bebeklinick Elhan D u t Cookiie Seker portakali BlueBerry4268 mavikelebek34 @Yasnaz Wilma11 Madammor
Naber kuzu nasılsınGünaydın çileğim
Şuan coconatt üyelik iptali yapmış ona şaşırdım sen nasılsınNaber kuzu nasılsın
Gelecek bir süreliğine gittiğini söylemiştiŞuan coconatt üyelik iptali yapmış ona şaşırdım sen nasılsın
Kolay gelsin canımGelecek bir süreliğine gittiğini söylemişti
İyim bende napim kahvaltılık bişeyler hazırlıcam
Kandilin kutlu duaların kabul olsun canımİyi kandiller güzel kadınlarım çok çok dua edin, yer gök dua üzerine
Madammor ASSOSyal MssPARE Wilma11 Elhan BlueBerry4268 mavikelebek34 [] Jou D u t Cookiie Seker portakali Catlak-kurabiye Minnosprenses
Hadi bakalım Sana iyi uykular o zamanKolay gelsin canım
Bende uykuya devam etmeye calisiyorum
Hayırlı Kandiller canımmİyi kandiller güzel kadınlarım çok çok dua edin, yer gök dua üzerine
Madammor ASSOSyal MssPARE Wilma11 Elhan BlueBerry4268 mavikelebek34 [] Jou D u t Cookiie Seker portakali Catlak-kurabiye Minnosprenses
Oooo hayırlı kandillerr kuzummmmİyi kandiller güzel kadınlarım çok çok dua edin, yer gök dua üzerine
Ooyyyy hayırlı kandiller çatlağuuummmmmm❤❤❤Günaydınnnn
ASSOSyal MssPARE Minnosprenses Jou coconatt bebeklinick Elhan D u t Cookiie Seker portakali BlueBerry4268 mavikelebek34 @Yasnaz Wilma11 Madammor
Günaydın hayırlı kandiller canımGünaydınnnn
Bende eşyamı toparlarken öyle demiştimAynen canım şuan nerdesin, napıyorsun farkında olmuyor insan
Ben ilk zamanlar evlendiğime inanamamıştım. Üni okuyorum bi arkadaşla ev tuttuk gibi hissediyordum
Hayırlı kandiller canımİyi kandiller güzel kadınlarım çok çok dua edin, yer gök dua üzerine
Bende çok şaşırdım ve üzgünümŞuan coconatt üyelik iptali yapmış ona şaşırdım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?