- 28 Haziran 2011
- 63.704
- 159.912
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.501
Canım benim canım kuzum allah razı olsunGünaydınnnn
Herkese hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzdeki duaları hayırlısıyla sağlıkla kabul etsin inşallah
ASSOSyal @MssPARE Minnosprenses Jou @coconatt bebeklinick @Elhan @Buralardutluuugdu Cookiie @Seker portakali @Mavera4268 mavikelebek34 @Yasnaz @Migim @madammor
Unuttuğum yoktur inşallah
Canım nickom rabbim kabul etsin dualarim8ziİyi kandiller güzel kadınlarım çok çok dua edin, yer gök dua üzerine
@madammorASSOSyal @MssPARE @Migim @Elhan @Mavera4268 mavikelebek34 [] Jou @Buralardutluuugdu Cookiie @Seker portakali Catlak-kurabiye Minnosprenses
Şok oldumŞuan coconatt üyelik iptali yapmış ona şaşırdım sen nasılsın
Aminn amin inşallah kiraz gülümGünaydın canlar, rabbim dualarımızı kabul etsindualarda buluşalım hayırlı kandiller
Günaydın canım iyi pazarlarGünaydın kızlar hayırlı pazarlar
Bende çok şaşırdım ve üzgünüm
Aa seninde mı haberin yokŞok oldum
Bende görmedim kuzumCatlak-kurabiye haber vermişti kısa bı süre sonra döneceğim diye diyor, ben görmemisim coconattin öyle yazdığını
Yoktu nickom şimdi duydum. Keşke burayada yazsaydiAa seninde mı haberin yok
Catlak-kurabiye haber vermişti kısa bı süre sonra döneceğim diye diyor, ben görmemisim coconattin öyle yazdığını
Ben özelden sormuştum canlarYoktu nickom şimdi duydum. Keşke burayada yazsaydi
Evet düğün yorgunluğunu attınız çok iyi oldu canımDaeısı tüm isteyenlere oksun sosyalim
Tatik hızlı geçti perim dinlendik ama şükürler olsun
Oldu kız yedim bir güzel Allah belamu verecekHahah,
Olsun yinede güzel oluyor kız kakaolu
Ne yorgunluğu kızzz eve geldi bugün misafirleri gelicdk akşam yemeğineEvet düğün yorgunluğunu attınız çok iyi oldu canım
Abooo kız bu ne hız hele bir durNe yorgunluğu kızzz eve geldi bugün misafirleri gelicdk akşam yemeğine
Kesinn gelmek istediler minnoş çabuk çağırmazdı
Ay kim gelcekmiş bilmiyorum ama bu kadar erkende gelmek istenmez ya nebileyimKesinn gelmek istediler minnoş çabuk çağırmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?