- 25 Ağustos 2019
- 62.632
- 120.409
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.521
Nebilem vallaha kızz işide zor gelen gelene olcak hepAy kim gelcekmiş bilmiyorum ama bu kadar erkende gelmek istenmez ya nebileyim
Oyy minnoşum yaaa. Minnoş ayaklrını ellerini yorucaklar kıyamamNebilem vallaha kızz işide zor gelen gelene olcak hep
Vallaha yaa daha evin tadını çıkaramadanOyy minnoşum yaaa. Minnoş ayaklrını ellerini yorucaklar kıyamam
He valla yaaaVallaha yaa daha evin tadını çıkaramadan
Kvleri çağırmış bizim minnoşHe valla yaaa
Heee onlar yakındı zaten dimiiKvleri çağırmış bizim minnoş
Altı üstüHeee onlar yakındı zaten dimii
Ohh çok iyi yaptın oda ödül olsun yafOldu kız yedim bir güzel Allah belamu verecek
Evet kv yi çağırdık bu gün
Çok şükür canım iyi olduEvet düğün yorgunluğunu attınız çok iyi oldu canım
Hayırlı kandiller canımGünaydınnnn
Herkese hayırlı kandiller
Rabbim gönlünüzdeki duaları hayırlısıyla sağlıkla kabul etsin inşallah
ASSOSyal @MssPARE Minnosprenses Jou @coconatt @zorunlunick @Elhan @Buralardutluuugdu Cookiie @Seker portakali BlueBerry4268 @mavikelebek34 @Yasnaz @Migim @madammor
Unuttuğum yoktur inşallah
Hayırli kandiller canımİyi kandiller güzel kadınlarım çok çok dua edin, yer gök dua üzerine
@madammorASSOSyal @MssPARE @Migim @Elhan BlueBerry4268 @mavikelebek34 [] Jou @Buralardutluuugdu Cookiie @Seker portakali Catlak-kurabiye Minnosprenses
Aynen böyle devam etme emi minnoşEvet kv yi çağırdık bu gün
Görümceler vsr sırafaAynen böyle devam etme emi minnoş
Tövbe yarabbim bu ne yaaGörümceler vsr sırafa
Sosyalim biran önce alayımda o yükte gitsinTövbe yarabbim bu ne yaabu kadar çabuk
Aman ne çok yapıyorum ne çok yapıtorum haftasonu girdimi poku çıkıyeOhh çok iyi yaptın oda ödül olsun yafo kadar diyet yapıyırsun
Ay ben altlu üstlü olsam hiç almazdımAltı üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?