- 25 Ağustos 2019
- 62.649
- 120.461
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.741
Oooo gunaydunn askoooHımm o saatte uyuklamaya başlamıştımgünaydın yavri
Bitanemm
Mavi siyah yaptım canımAh yaktin canım saçları
Yani ysndigini böyle anlamiyon da ben bir yıl sonra anladım hep kopmuş özellikle ensem 10 santim kopmuş
Neyse olsun kökü bende uzadı sende keyfini çıkar ne renk yaptın bebegim
BoyadımNördün gı saçları
ayyy kalp atışı mıKanamam durdu kuzusu doktora gittim bugün kese etrafında hicbir kanaman kalmadı dedi dışardan var dedi onun icinde igne verip durcak bitcek dedi pazartesi kalp atışımızı duyucaz teyzoşuu
günaydın canımRööörrrrraaaaaaaaayyyyyyydddddduuuuuunnnnn
Evet kuzumayyy kalp atışı mı
minicik kalbinin güçlü sesiEvet kuzum
Cok garip birşey yaa ben bele haala birşey göremedim ama doktor iyi dedi kalp atışınıda duyariz insaallahh dediiminicik kalbinin güçlü sesi
Günaydın kızlarrr
GünaydınnnnOooo gunaydunn askooo
Mavi siyah mıı görmek istiyorum duuttMavi siyah yaptım canım
Boyadım
inşaAllah canım Allah'ın izniyle her şey yolunda olacakCok garip birşey yaa ben bele haala birşey göremedim ama doktor iyi dedi kalp atışınıda duyariz insaallahh dediiminik kalbini görecez inşaallahh allahın izniylee
Inşaallahh inşaallahhh sne napiin is güçinşaAllah canım Allah'ın izniyle her şey yolunda olacak
Napiiinnn bebiiikkkkGünaydınnnn
Dizi izliyorum kuzum sen napünNapiiinnn bebiiikkkk
Ne dizisi gııı sabah sabahhhDizi izliyorum kuzum sen napün
aynı bildiğin gibi canım git gel aynı işteInşaallahh inşaallahhh sne napiin is güç
Dizi izliyorum kuzum sen napün
eski dizileri mi yayınlıyorlar hafta içi tvden haberim yok resmenNe dizisi gııı sabah sabahhh
Yok kuzum youtube den açtımeski dizileri mi yayınlıyorlar hafta içi tvden haberim yok resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?