- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.781
Canım benimm sağoll nasılsınTeşekkür ederim güzel anne
İyi diyelim iyi olsun canımCanım benimm sağoll nasılsın
Bende umutlamak istemem ama regl zamanında böyle olmuyosa belkide vardır bilemeyizz bende öyle oldu göğüslerim ağrırdı kasığım ağrırdı epeyy olurmu olurr adetinden bigün önce yapabilirsin mesela testt kafan rahat olur enazındanİyi diyelim iyi olsun canımkendimi umutlandırmak istemiyorum ama bel ağrım kasık ağrım(ara ara oluyor) göğüslerim çok yumuşak uçları ve çok hassas hayırlısı diyeyim sen nasılsın
Yakışıyor demek ki sanaŞimdi de eşim ombreden başka bir şey istemediği için yapamıyorum
Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı doluluğu olmazdı kimyasal gebelik geçirdim ya geçen ay onda da vardı böyle kasık doluluğum ondan şüphe ediyorum ama korkuyorum işte reglim 1 hafta geçince yapacağım testi yada 10 gün geçince direk gidip beta vericemBende umutlamak istemem ama regl zamanında böyle olmuyosa belkide vardır bilemeyizz bende öyle oldu göğüslerim ağrırdı kasığım ağrırdı epeyy olurmu olurr adetinden bigün önce yapabilirsin mesela testt kafan rahat olur enazından
İnşallah hayırlı müjdelerle gelirsinGöğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı doluluğu olmazdı kimyasal gebelik geçirdim ya geçen ay onda da vardı böyle kasık doluluğum ondan şüphe ediyorum ama korkuyorum işte reglim 1 hafta geçince yapacağım testi yada 10 gün geçince direk gidip beta vericeminşallah hayırlısıyla olur sağlıkla
Yakısıyor diyolar evet ama ben de siyaha bayılıyorumYakışıyor demek ki sana
Bence erken yap geç kalma ben gec kaldım çok kanama geçirdim korkutmak istemem ama nekadar erken haber okadar iyi ya amaaa inşaallahh bundan sonrabebiş tutunmuştur oyy hayırlı haberler alasın inşaallahhGöğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı doluluğu olmazdı kimyasal gebelik geçirdim ya geçen ay onda da vardı böyle kasık doluluğum ondan şüphe ediyorum ama korkuyorum işte reglim 1 hafta geçince yapacağım testi yada 10 gün geçince direk gidip beta vericeminşallah hayırlısıyla olur sağlıkla
Sağol canım benim Allah razı olsun regli günümde yapayım o halde olmazsam yaparımBence erken yap geç kalma ben gec kaldım çok kanama geçirdim korkutmak istemem ama nekadar erken haber okadar iyi ya amaaa inşaallahh bundan sonrabebiş tutunmuştur oyy hayırlı haberler alasın inşaallahh
Aynennn ama bak haber ver olur muSağol canım benim Allah razı olsun regli günümde yapayım o halde olmazsam yaparım
Veririm canım bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler inşallah hayırlısıyla tez vakitte olur benimdeAynennn ama bak haber ver olur mu
Ahhhh canımm etmemii ederim tabiikii buarada bende 4 senelik evliyim onca tedavilere ragmen mesela işe yaramadı klomenler aşılamalar desen beni hepten yordu bıraktım en son 7 ay saldım kendimi buay dedim oldu oldu olmadı tüpe başlarım dedim sonra allahh biranda mucize verdii bak 3 senedir uğraşıyorumm allah öyle bi vekildirki ol der ve olur gerçekten bakk oyüzden kendini üzme ona bakarsan benden sonra evlenenler bile çatır çutur doğurdu seni çok iyi anlıyorummm ama elindende birşey gelmiyor elbetki olcak içini ferah tut yeter ben bu ay hep aklımı nede tup yaptırcam diye dolandım hic düşünmedim kafanı rahat tutmak lazım ama tabikii oda maalesef çok zor oluyorVeririm canım bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler inşallah hayırlısıyla tez vakitte olur benimde2 buçuk yıllık evliyim içim burkuluyor artık bizden sonra evlenen herkesin oldu biz kendimiz tercih ettik böyle olmasını (annemler çok hastaydı geçen sene) ama insan gene de üzülüyor işte
Senin sürecin de çok zormuş gerçekten canım çok şükür ki hamile kalmışsın maşallah diyeyimAhhhh canımm etmemii ederim tabiikii buarada bende 4 senelik evliyim onca tedavilere ragmen mesela işe yaramadı klomenler aşılamalar desen beni hepten yordu bıraktım en son 7 ay saldım kendimi buay dedim oldu oldu olmadı tüpe başlarım dedim sonra allahh biranda mucize verdii bak 3 senedir uğraşıyorumm allah öyle bi vekildirki ol der ve olur gerçekten bakk oyüzden kendini üzme ona bakarsan benden sonra evlenenler bile çatır çutur doğurdu seni çok iyi anlıyorummm ama elindende birşey gelmiyor elbetki olcak içini ferah tut yeter ben bu ay hep aklımı nede tup yaptırcam diye dolandım hic düşünmedim kafanı rahat tutmak lazım ama tabikii oda maalesef çok zor oluyor
Yaaa sağlıksızdı demekki öyle düşünelim tabii yaşanınca ağlıyosun üzülüyosun çok zorr çok buişlerr ben hala ağlıyorumm demekki oluyomuş dedim boşuna kafamı yordum tedavilere diyorum ama bilemezsinkii hayırlısı böyleymişSenin sürecin de çok zormuş gerçekten canım çok şükür ki hamile kalmışsın maşallah diyeyimtabiki herşey kafayı iyi tutmakla alakalı umarım onu da yapabilirim kimyasal gebelik geçirmek beni çok çok üzdü ama hayırlısı değilmiş
Kesinlikle canım bende demekki olabiliyormuş diye kendimi teselli ettimYaaa sağlıksızdı demekki öyle düşünelim tabii yaşanınca ağlıyosun üzülüyosun çok zorr çok buişlerr ben hala ağlıyorumm demekki oluyomuş dedim boşuna kafamı yordum tedavilere diyorum ama bilemezsinkii hayırlısı böyleymiş
Yanii olucak hiç olmucak demee canım beniimmKesinlikle canım bende demekki olabiliyormuş diye kendimi teselli ettim
Daha yaşım küçük canım 26 yaşındayım eşim radyasyonlu işte çalışıyor ondan biraz sıkıntı yapıyorum kendimeYanii olucak hiç olmucak demee canım beniimmkaçyaşındasın
Olsunnn olcakk ben inanıyorum kuzumm bende 27 yasındayım sanırim 95 lisinDaha yaşım küçük canım 26 yaşındayım eşim radyasyonlu işte çalışıyor ondan biraz sıkıntı yapıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?