- 25 Ağustos 2019
- 62.649
- 120.461
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.761
Öyle zatne hepa ynıaynı bildiğin gibi canım git gel aynı işte
Hahahahahahaha yerim seni bitanemm hep mutlu olasun inşaallahh eemiiieski dizileri mi yayınlıyorlar hafta içi tvden haberim yok resmen
Ayyy en eskiEzel dizisini izliyorum canım
ben hiç izlemedim onu çok merak ediyordum ama bizimkiler izlemeyince izlememiştimEzel dizisini izliyorum canım
Aynen bende adını çok duydum. Yeter gari bakim bakalım dedimben hiç izlemedim onu çok merak ediyordum ama bizimkiler izlemeyince izlememiştim
Ooo o zaman iyi oldu tamamm izle aşkuummmmYess ama ben izlememiştim
Afiyet olsun çok şeker görünüyorGünaydınnnHaftasonu buraya atmayı unutmuşum Buda haftasonu eşimle kahve keyfimiz
En kısa zamanda atcam sanaMavi siyah mıı görmek istiyorum duutt
Tamam dutum beklerim mutlakaEn kısa zamanda atcam sanasöz ama şuan misuit diğilim
Dedi ve gittiiiUyumadin mi annem seeeen @Yasnaz
Ben zamanında mavi sıyah yaptım patlıcan moru yaptım tabi ozamanlar bekardımTamam dutum beklerim mutlakaAyy çünkü bende çok seviyorum böyle renkli işleri ya
Ayy ne güzel en azından yapmışsın benimki hep hayal ve hayal olarak kaldıBen zamanında mavi sıyah yaptım patlıcan moru yaptım tabi ozamanlar bekardımevlendikten sonra ombreden baska bişey yapamadım
Ahahah ya Allah seniAyy ne güzel en azından yapmışsın benimki hep hayal ve hayal olarak kaldıbi cesaret edemedim ama bakalım zaten onca yılın birikmişliği ile gitmişken hepsinden yaptırayım bari diyip gökkuşağı gibi çıkarsam şaşmam
Heee açıyorsun yanii anladımmmŞey oryalle
En iyisini yapmışsın canım değişiklik iyidir yaAhahah ya Allah seniyok ben yaptım ya biraz deli cesareti vardı bende bekarken kafama estikce yaptım bişeyler
Afiyet olsun canımmGünaydınnnHaftasonu buraya atmayı unutmuşum Buda haftasonu eşimle kahve keyfimiz
Şimdi de eşim ombreden başka bir şey istemediği için yapamıyorumEn iyisini yapmışsın canım değişiklik iyidir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?