- 11 Ekim 2021
- 631
- 828
- 18
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.801
Evet canım 95 liyimOlsunnn olcakk ben inanıyorum kuzumm bende 27 yasındayım sanırim 95 lisin
Olduu olduuu benceeEvet canım 95 liyimolucak inşallah canım benim
İnşallah canım inşallah kasıklarımdaki doluluk hala var kendini bariz hissettiriyor hayırlısı vallaOlduu olduuu bencee
Inşaallah insaallahh canim benim hiç belli olmazzİnşallah canım inşallah kasıklarımdaki doluluk hala var kendini bariz hissettiriyor hayırlısı vallainşallah hayal kırıklığına uğramam
Az önce de kasığımda böyle hafif sancıma oldu bir dakika falanInşaallah insaallahh canim benim hiç belli olmazz
Bend eumutlandım bakk ne zaman peki bat gününbende bütün gün uzaniyorum yuruyunce cok agriyo hic halim yok bugun kuzum az önce uyumuşumAz önce de kasığımda böyle hafif sancıma oldu bir dakika falannormalde hiç olmaz biliyorum kendimi ay bakalım
Dün öyleydim akşam bir uyumuşum 2 saatBend eumutlandım bakk ne zaman peki bat gününbende bütün gün uzaniyorum yuruyunce cok agriyo hic halim yok bugun kuzum az önce uyumuşum
Bence de yakışır. Bakma eşinde beğeniyor dur Ama söylese istediği renge boyatmayacaksın O yüzden söylemiyordurYakısıyor diyolar evet ama ben de siyaha bayılıyorumbeyaz tenliyim sarısınım siyah cok güzel oluyo tabi ben begeniyorum sadece
Ooohayırlısı baaakkDün öyleydim akşam bir uyumuşum 2 saatzaten son 3 gündür uyku hali var erkenden yatıyorum bat 25 ekim de canım
Aminnn inşallah canım benimOoohayırlısı baaakk
Az kalmış bitanemm
SüperrrAminnn inşallah canım benimaz kaldı haftasonunu da atlatırsam tmm
Hamilelik zor melooooooooNaber güzellikler
Yok o sarıcı sarı olsun baska bişey olmasın hiç bi rengi kabul etmezBence de yakışır. Bakma eşinde beğeniyor dur Ama söylese istediği renge boyatmayacaksın O yüzden söylemiyordur
İyidir taze gelin sen napıyosun nasılsınNaber güzellikler
Allah yardımcın olsun canım benimHamilelik zor meloooooooo
İyiyim kurabiyem sen nasılsın kpcayla uğraşıyorumİyidir taze gelin sen napıyosun nasılsın
Hiç valla bi kere de senin istediğin gibi olsunYok o sarıcı sarı olsun baska bişey olmasın hiç bi rengi kabul etmezsadece o görüyo zaten boyatsam siyaha ne olucak
O kocaların derdi hiç bitmezAllah yardımcın olsun canım benim
İyiyim kurabiyem sen nasılsın kpcayla uğraşıyorum
yeni gelincim sen nasılsın keyfin nasıl başladı mı gelin gezmelerinNaber güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?