İnşallah canım inşallah kasıklarımdaki doluluk hala var kendini bariz hissettiriyor hayırlısı valla inşallah hayal kırıklığına uğramam
Inşaallah insaallahh canim benim hiç belli olmazz

Az önce de kasığımda böyle hafif sancıma oldu bir dakika falan normalde hiç olmaz biliyorum kendimi ay bakalım
Bend eumutlandım bakk ne zaman peki bat gününbende bütün gün uzaniyorum yuruyunce cok agriyo hic halim yok bugun kuzum az önce uyumuşum

Bend eumutlandım bakk ne zaman peki bat gününbende bütün gün uzaniyorum yuruyunce cok agriyo hic halim yok bugun kuzum az önce uyumuşum
Dün öyleydim akşam bir uyumuşum 2 saat zaten son 3 gündür uyku hali var erkenden yatıyorum bat 25 ekim de canım

Reactions: Jou
Yakısıyor diyolar evet ama ben de siyaha bayılıyorum beyaz tenliyim sarısınım siyah cok güzel oluyo tabi ben begeniyorum sadece
Bence de yakışır. Bakma eşinde beğeniyor dur Ama söylese istediği renge boyatmayacaksın O yüzden söylemiyordur

Bence de yakışır. Bakma eşinde beğeniyor dur Ama söylese istediği renge boyatmayacaksın O yüzden söylemiyordur
Yok o sarıcı sarı olsun baska bişey olmasın hiç bi rengi kabul etmez sadece o görüyo zaten boyatsam siyaha ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…