- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.841
Boynum tutulmuuuşş
bende aynı canım çalışıyorum biraz boşluk buldum buraya geldimİyiyim kuzum evde sıkılmaca diziler de kesmiyor artıksen napıyosun nasılsın
Ohh yarın herif gitsin işe bak gör ev daha bi güzelleşecek gözündeYarın canım evet
İyiyim canım evle uğraşıyorumsen nasılsın
Gezmeye başlamadık biz alıyoruz misafir
Selammm. Migimm
bende yabancı sandım başta sonradan anladım kim diye soracaktımNicko ne ara değiştirdinbende diyorum bu kimmiş acaba etikette
Geçmiyo vallaOyy son saatler hiç geçmez yazamanın garezi varmış gibi gelir durur
En iyisini yapmışsın canım biraz nefes almak lazımbende aynı canım çalışıyorum biraz boşluk buldum buraya geldim
Ne iş gördün gıBoynum tutulmuuuşşsen nasılsun
dinlen canım bu zamanlarını çok ararsın sonraBen uzanmaya devam kuzum hic halim keyfim yok bugün ağrılarım var midem bulanıyo sürekli acıkıyorumm
tahmin ettimAnaaa kız nasıl buldun beni nickimi degismisken
ay sorma geçmiyor zaman resmenOyy son saatler hiç geçmez yazamanın garezi varmış gibi gelir durur
anamm nasıl oldu öyle yavaş yavaş hareket ettirmeye çalışBoynum tutulmuuuşşsen nasılsun
Hahah gözümün önünde şöyle bir dut canlanıyorTövbe vallah bi iş görmedim
insanoğlu işte evde olsak işi özleriz, işteyken evi normal değilizEn iyisini yapmışsın canım biraz nefes almak lazımbende çalışmayı özlüyorum bazen ya
Valla tahmin etmekle kalmamışsın anında yakalamışsındinlen canım bu zamanlarını çok ararsın sonra
tahmin ettim
ay sorma geçmiyor zaman resmen
Yok anam kesinlikle değilizinsanoğlu işte evde olsak işi özleriz, işteyken evi normal değiliz
Bizim gelin gezmiyor eve çağırıyor
bizde önce gelin gider sonra geline gelirler sizde farklı demekkiYarın canım evet
İyiyim canım evle uğraşıyorumsen nasılsın
Gezmeye başlamadık biz alıyoruz misafir
Selammm. Migimm
sorcaktım ne ara değiştirdin diye bu ara çok giremedim ya dedim heralde yeni değil çaktırmadan etiketliyimValla tahmin etmekle kalmamışsın anında yakalamışsındaha sabah nickoydu
kız sanki evdeki fazlalık koca gibi yazmışsınOhh yarın herif gitsin işe bak gör ev daha bi güzelleşecek gözündeher şey ayrı Bi parlayacak
Ayy hiç deme ölüyomanamm nasıl oldu öyle yavaş yavaş hareket ettirmeye çalış
Oooooo
Hea kızz hayurlusu bakalımm kaldı 6 gündinlen canım bu zamanlarını çok ararsın sonra
tahmin ettim
ay sorma geçmiyor zaman resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?