- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.861
He valla önce minnoşumu çağırmaları lazımdı. Ahh Ahh bana da böyle ettilerbizde önce gelin gider sonra geline gelirler sizde farklı demekki
Anında yakalamışsınsorcaktım ne ara değiştirdin diye bu ara çok giremedim ya dedim heralde yeni değil çaktırmadan etiketliyim
Ama öyle değil mi gıkız sanki evdeki fazlalık koca gibi yazmışsın
Valla iyi diyelim iyi olalìm canìm sen nasìlsìn
Masajın sonu iyi bitmez ben diyimAyy hiç deme ölüyomakşam herfide deyim de masaj yapsın
keşke elimden gelse yapar gönderirim
yaptır yaptır iyi gelir gevşersinAyy hiç deme ölüyomakşam herfide deyim de masaj yapsın
hayırdır canım bir sorun mu varValla iyi diyelim iyi olalìm canìm sen nasìlsìn
Sürdüm canım da pek fayda etmediMasajın sonu iyi bitmez ben diyim
Canım sıcak su torbası falan var mı şöyle omuzlarına koy yumuşasın. Bide kas gevşetici merhem varsa sürsün
yaptır yaptır iyi gelir gevşersin
bende yazıcaktım sen yazmışsın bencede sonu iyi bitmezMasajın sonu iyi bitmez ben diyim
Canım sıcak su torbası falan var mı şöyle omuzlarına koy yumuşasın. Bide kas gevşetici merhem varsa sürsün
İyiyim canım sen nasılsın
Noldu leenn neyin varSürdüm canım da pek fayda etmedi
her bi yanım gevşer
Ay yook tepkisi kötü olursa napıcam ozamanHiç valla bi kere de senin istediğin gibi olsunsüpraayyzz diye çık karşısına
bende iyiyim canım biz tanışmadık seninle galibaİyiyim canım sen nasılsın
İyi canım bugün yoğun geçti baya yemek yaptım şimdi oturdum sen nasılsın
Evet ben Büşra 26 yaşındayım çalışan ev hanımıyım henüz bebişim yokbende iyiyim canım biz tanışmadık seninle galiba
erkekler değişikliğe pek alışık değiller sonra yine sen uğraşırsınAy yook tepkisi kötü olursa napıcam ozamansiyahtan kurtulmakta zor eski haline döndürene kadar napıcaz
iyiyim canım bende çalışıyorum bildiğin gibi işe git gelİyi canım bugün yoğun geçti baya yemek yaptım şimdi oturdum sen nasılsın
Evet canım değişimi sever saçımı kestireyim boyatıyım ombre yaptırayım Ama sarıdan başka ton olmasın saçımdaerkekler değişikliğe pek alışık değiller sonra yine sen uğraşırsın
Biz evin içinde sen de evin dışında yoruluyorsuniyiyim canım bende çalışıyorum bildiğin gibi işe git gel
memnun oldum canım bende 28 yaşındayım bekarım özel şirkette ön muhasebe yapıyorumEvet ben Büşra 26 yaşındayım çalışan ev hanımıyım henüz bebişim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?