- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.881
Boynum tutulmuşNoldu leenn neyin var
aynen ama inan ev işi daha rahattır bitmiyor orası ayrı ona lafım yok ama beyin yorulduğunda istediğin kadar dinlen geçmiyor hemen böyle boş boş anlamsız bakıyorsun etrafınaBiz evin içinde sen de evin dışında yoruluyorsun
bende özel bir şirkette ön muhasebe yapıyorummemnun oldum canım bende 28 yaşındayım bekarım özel şirkette ön muhasebe yapıyorum
Biz yine sabah diyelimsaat 10 dan sona ben habr ederim
Ona küçük sürprizler yapın diyollarAy yook tepkisi kötü olursa napıcam ozamansiyahtan kurtulmakta zor eski haline döndürene kadar napıcaz
Orası öyle tabi bizim de beynimiz yoruluyor öyle deme ne pişireyim diye düşünüyoruz bugün hangi işi yapayım markete gideyim evde ne eksik Derken yoruluyoraynen ama inan ev işi daha rahattır bitmiyor orası ayrı ona lafım yok ama beyin yorulduğunda istediğin kadar dinlen geçmiyor hemen böyle boş boş anlamsız bakıyorsun etrafına
O süprizler saç boyatmakla olmazBiz yine sabah diyelim
Ona küçük sürprizler yapın diyollar
Biz yine sabah diyelim
Ona küçük sürprizler yapın diyollar
Ona da yapO süprizler saç boyatmakla olmazBaşka yerlerde olur ama
Yakışıyor canım yakışıyor daha önce çok yaptım diyorum ya ama adam sevmiyor bana kalsa sarı da yapma ben saçının kendi rengini beğeniyorum diyoryok yok
@Yasnaz bacu sana da yakışır ama herfilerin isteği de önemli tabisibenimki herşeyde siyahı bana çok yakıştırır
Özele gel ozamanOna da yapburdan konuşursam banlanırım
Ayy sana hepsi yakışır vallah ama bana kalırsa senin adam kuaför masrafından kaçıyoYakışıyor canım yakışıyor daha önce çok yaptım diyorum ya ama adam sevmiyor bana kalsa sarı da yapma ben saçının kendi rengini beğeniyorum diyorBen de neyse boyatmışken ombre yaptırayım diyorum
Ayy sana hepsi yakışır vallah ama bana kalırsa senin adam kuaför masrafından kaçıyoYakışıyor canım yakışıyor daha önce çok yaptım diyorum ya ama adam sevmiyor bana kalsa sarı da yapma ben saçının kendi rengini beğeniyorum diyorBen de neyse boyatmışken ombre yaptırayım diyorum
Özele gel ozaman
aynen canım evde zor birara evde kalmıştım iş bulamamıştım her gün ne yapıcam derdi çok zor birde ev kalabalıktı yaptığın bitiyor ertesi güne yenisiOrası öyle tabi bizim de beynimiz yoruluyor öyle deme ne pişireyim diye düşünüyoruz bugün hangi işi yapayım markete gideyim evde ne eksik Derken yoruluyorBak mesela yazlık kışlık ayırmaya girdim öğlen birde başlayıp üçte bitirdim hemen mutfağa gittim yemek yaptım daha pilav yapacağım oradan aylık markete gideceğiz gelince yerleştirmesi derken al gün bitti
Siyahı kendim yapıyorum ombre en pahalısı ona bişey der paradan kaçsaAyy sana hepsi yakışır vallah ama bana kalırsa senin adam kuaför masrafından kaçıyo
TamamAyy sana hepsi yakışır vallah ama bana kalırsa senin adam kuaför masrafından kaçıyo
tamam eve geçim gel özele
Allahtan biz 2 kişiyiz bize 2 gün yetiyoaynen canım evde zor birara evde kalmıştım iş bulamamıştım her gün ne yapıcam derdi çok zor birde ev kalabalıktı yaptığın bitiyor ertesi güne yenisi
Ona da yapburdan konuşursam banlanırım
Özele gel ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?