aynen ama inan ev işi daha rahattır bitmiyor orası ayrı ona lafım yok ama beyin yorulduğunda istediğin kadar dinlen geçmiyor hemen böyle boş boş anlamsız bakıyorsun etrafına
Orası öyle tabi bizim de beynimiz yoruluyor öyle deme ne pişireyim diye düşünüyoruz bugün hangi işi yapayım markete gideyim evde ne eksik Derken yoruluyor Bak mesela yazlık kışlık ayırmaya girdim öğlen birde başlayıp üçte bitirdim hemen mutfağa gittim yemek yaptım daha pilav yapacağım oradan aylık markete gideceğiz gelince yerleştirmesi derken al gün bitti

yok yok
@Yasnaz bacu sana da yakışır ama herfilerin isteği de önemli tabisi benimki herşeyde siyahı bana çok yakıştırır
Yakışıyor canım yakışıyor daha önce çok yaptım diyorum ya ama adam sevmiyor bana kalsa sarı da yapma ben saçının kendi rengini beğeniyorum diyor Ben de neyse boyatmışken ombre yaptırayım diyorum

Ayy sana hepsi yakışır vallah ama bana kalırsa senin adam kuaför masrafından kaçıyo

Ayy sana hepsi yakışır vallah ama bana kalırsa senin adam kuaför masrafından kaçıyo
Özele gel ozaman
tamam eve geçim gel özele

aynen canım evde zor birara evde kalmıştım iş bulamamıştım her gün ne yapıcam derdi çok zor birde ev kalabalıktı yaptığın bitiyor ertesi güne yenisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…