Niye gitti kız kalsaydı biraz daha
Sorma kuzum annemin başına birsürü is geldi zaten mecbur gitti kardeşim isitme engelli para alıyodu kesildi onun ustune borc varmış geri istiyolar birsürü şey yaa sosyal hizmetler gelcek evine gelir testi için evide satabilir ortalık fena karıştı ama iyiyim şükürr yemek yaptı ben ısıtır yerim yarın arkadaşım gelcek yada kaynanam

Hee anladım canım durumlar karışık ama sen düşünme onları. Her şey zamanla yoluna girer stres yasak sana.
Kv nin yanında da pek rahat edilmez ama idare etcen

Reactions: Jou
Hee anladım canım durumlar karışık ama sen düşünme onları. Her şey zamanla yoluna girer stres yasak sana.
Kv nin yanında da pek rahat edilmez ama idare etcen
Heaaa pek rahat edmeiyorum alişıkta değilim kadına diyemem acıktım yemek getir evi süpürde diyemem arkadaşım gelebilir belki bugün habe rvercek bana haha yok düşünmüyoruma nenmde gidene kadar hep oyle dedi düşünme hal olcak eğer satabilirse annem bizede vericekmiş belki alabiliriz ev bu bebek geldii arkadan güzel şeylerde görüyoruz

Gelcek kuzum işleri halledim birşey olursa gene ara dedi annem ama işini hele bi halletsin ben iyiyim kocam çamaşırları halletti bugün banyo yaptım annemde yemek yaptıı etli yemek
Afiyet olsun aşko

İnşallah canım her bebek kısmetiyle gelir. Güzel günler sizinle olsun inşallah
Aynen arkadaşın olursa biraz daha rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…