- 25 Ağustos 2019
- 62.652
- 120.469
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.901
Heee sonra devamı gelirrr pampaaaaaBoynum tutulmuşherife masaj yaptıracam
Niye gitti kız kalsaydı biraz dahaHeee sonra devamı gelirrr pampaaaaa
Annem gitti
Sorma kuzum annemin başına birsürü is geldi zaten mecbur gitti kardeşim isitme engelli para alıyodu kesildi onun ustune borc varmış geri istiyolar birsürü şey yaa sosyal hizmetler gelcek evine gelir testi için evide satabilir ortalık fena karıştı ama iyiyim şükürr yemek yaptı ben ısıtır yerim yarın arkadaşım gelcek yada kaynanamNiye gitti kız kalsaydı biraz daha
Geri gelir kuzum üzülmeHeee sonra devamı gelirrr pampaaaaa
Annem gitti
Gelcek kuzum işleri halledim birşey olursa gene ara dedi annem ama işini hele bi halletsin ben iyiyim kocam çamaşırları halletti bugün banyo yaptım annemde yemek yaptıı etli yemekGeri gelir kuzum üzülme
Hee anladım canım durumlar karışık ama sen düşünme onları. Her şey zamanla yoluna girer stres yasak sana.Sorma kuzum annemin başına birsürü is geldi zaten mecbur gitti kardeşim isitme engelli para alıyodu kesildi onun ustune borc varmış geri istiyolar birsürü şey yaa sosyal hizmetler gelcek evine gelir testi için evide satabilir ortalık fena karıştı ama iyiyim şükürr yemek yaptı ben ısıtır yerim yarın arkadaşım gelcek yada kaynanam
Heaaa pek rahat edmeiyorum alişıkta değilim kadına diyemem acıktım yemek getir evi süpürde diyemem arkadaşım gelebilir belki bugün habe rvercek banaHee anladım canım durumlar karışık ama sen düşünme onları. Her şey zamanla yoluna girer stres yasak sana.
Kv nin yanında da pek rahat edilmez ama idare etcen
Afiyet olsun aşkoGelcek kuzum işleri halledim birşey olursa gene ara dedi annem ama işini hele bi halletsin ben iyiyim kocam çamaşırları halletti bugün banyo yaptım annemde yemek yaptıı etli yemek
Ama canım bol ekşili zeytinyağlı sarma istiyoAfiyet olsun aşko
Aboouv az delsin senAma canım bol ekşili zeytinyağlı sarma istiyoasma yaptağımda yoktu annem yapardıı nese annemin kuzeni var burda ona ayak yaparım
İnşallah canım her bebek kısmetiyle gelir. Güzel günler sizinle olsun inşallahHeaaa pek rahat edmeiyorum alişıkta değilim kadına diyemem acıktım yemek getir evi süpürde diyemem arkadaşım gelebilir belki bugün habe rvercek banahaha yok düşünmüyoruma nenmde gidene kadar hep oyle dedi düşünme hal olcak eğer satabilirse annem bizede vericekmiş belki alabiliriz ev bu bebek geldii arkadan güzel şeylerde görüyoruz
Ama çok ısrar ettii canın ne isterse söyle yaparım derdi çekinme dedi hep bana zaten hep yapıyo onudaAboouv az delsin sen
Evett kuzum hayırlısıİnşallah canım her bebek kısmetiyle gelir. Güzel günler sizinle olsun inşallah
Aynen arkadaşın olursa biraz daha rahat olursun
İyiyim canım ev işleri yemek falan.. sen nasılsın
Ben hiçbir akşam umudum yok duttan
HoşgeldinEvet ben Büşra 26 yaşındayım çalışan ev hanımıyım henüz bebişim yok
Özele gel ozaman
Ayy sana hepsi yakışır vallah ama bana kalırsa senin adam kuaför masrafından kaçıyo
tamam eve geçim gel özele
bende iyiyim canımİyiyim canım ev işleri yemek falan.. sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?