- 12 Mart 2019
- 16.397
- 35.863
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #32.921
Anoomm ne cok isteyen varmışEee bizzzz
Bu aralar çok sessiz buralar sen topladınbende iyiyim canım
Ahahah dut bana anlattı ama belki sana farklı şeyler anlatır nerden bileyim ben şinciAnoomm ne cok isteyen varmış
Balcan yaptım akşama yicüük önden elma yiyim bari tammBize yokal elma ye
kız giremiyorum bende pek işler çok ona bak buna bak herşeye ben koşuyorum akşam bazen halim bile kalmıyor annemde kızıyor bu ne hal diyeBu aralar çok sessiz buralar sen topladın
Ay çok haklısın tekmi çalışıyorsun. Birde sizin ay sonu ay başı olayları falan var sanki çok zorrkız giremiyorum bende pek işler çok ona bak buna bak herşeye ben koşuyorum akşam bazen halim bile kalmıyor annemde kızıyor bu ne hal diye
aynen canım ay olarak geriden geliyorum hep, tekim canım birde ne kadar bildiğini bilirlerse o kadar yükleniliyorAy çok haklısın tekmi çalışıyorsun. Birde sizin ay sonu ay başı olayları falan var sanki çok zorr
Ooooo sevdiğummm sanatçıı
Tam bizim havalar çok severim modumuz yükselsin
Ohh afiyet olsunBalcan yaptım akşama yicüük önden elma yiyim bari tamm
Off off şimdi şu müzikte göbek ata ata oynamak vardı
Kesinlikle öyle ben de çalışırken hep o bilmiyorum taktiğini kullanırdım. Ay ne zor günlerdiaynen canım ay olarak geriden geliyorum hep, tekim canım birde ne kadar bildiğini bilirlerse o kadar yükleniliyor
İyi canım çok şükürNasilsin minnos evlilik nasil gidiyo
Yarın tüm evi temizlicemOhh yarın herif gitsin işe bak gör ev daha bi güzelleşecek gözündeher şey ayrı Bi parlayacak
Normalde bizdede öyledibizde önce gelin gider sonra geline gelirler sizde farklı demekki
Ohh ohhh yanfannn
Afiyet şifa olsun canımOhh afiyet olsunbenimde nohut yemeğim var
Kız hele bu elmayı ince ince dilimleyip üzerine tarçın serpiştirip yemeye bayılıyorum ben
hadi ya nerelisin merak ettimTam bizim havalar çok severim modumuz yükselsin
ben akşam oynarımOff off şimdi şu müzikte göbek ata ata oynamak vardı
Tarçın seversen mutlaka seversin onu daAfiyet şifa olsun canım
Aa hiç denemedim diyetisyen vermişti bir ara ama hep başta öeyvelerle geçirdim o öğünümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?