- 28 Haziran 2011
- 63.723
- 159.948
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.521
Sinirimi anca sen yatistirirsin beybi,doktordan hemencik güzel haberle gelTam zamanına
Oooo tamam kuzumm 11.15 te randevu birazdan çıkarız bizde hazırlandık giyinene kadar yoruldumSinirimi anca sen yatistirirsin beybi,doktordan hemencik güzel haberle gel
Seninkine söyle kucaklasin seniOooo tamam kuzumm 11.15 te randevu birazdan çıkarız bizde hazırlandık giyinene kadar yoruldum
Hastanede tutuyo beni midem bulanıyor resmen kuscak gibi değişik kokuyo hastane öğkSeninkine söyle kucaklasin seni
aynen ben bide erken geldim buraya demek görmemem gerekiyormuşHayattaki şansımız işte bu kadar kelebekim
Sırf görmek için geldim ama yerinde yeller esiyor. Rüzgar gibi geçti resmen
Allah yardımcın olsun kuzumHastanede tutuyo beni midem bulanıyor resmen kuscak gibi değişik kokuyo hastane öğk
Göz sağlığın için demek kelebekimaynen ben bide erken geldim buraya demek görmemem gerekiyormuş
Hortum cıkmış biz kuruda kalmisiz hemsoSırf görmek için geldim ama yerinde yeller esiyor. Rüzgar gibi geçti resmen
Ben gördümSırf görmek için geldim ama yerinde yeller esiyor. Rüzgar gibi geçti resmen
ne araBen gördüm
Hahha bizim kanadıamannnnn ne diyosunnnn iyiki görmemişim gözlerim kanardı
Aşkom görmediğin için şanslısınKıyıya köşeye saklasaydiniz görseydim noldu
Çok şükür canım hadi gözün aydınMinnosprenses ASSOSyal bebeklinick Cookiie mavikelebek34 @Yasnaz D u t Catlak-kurabiye
Kalp atışı duyduk
Cok kotüydüm titredim ya odada çok heyecanlıydım doktorda sevindi mutlu olduÇok şükür canım hadi gözün aydın
Çektin mi videoCok kotüydüm titredim ya odada çok heyecanlıydım doktorda sevindi mutlu oldu
Çekemedim kuzum telefonum cantada kaldı sadece resim verdi işte atışıyla beraberÇektin mi video
Hee olsun bakalım bi sonraki gidişine çekersinÇekemedim kuzum telefonum cantada kaldı sadece resim verdi işte atışıyla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?