- 25 Ağustos 2019
- 62.680
- 120.566
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.541
Yasak olabilir kuzuHee olsun bakalım bi sonraki gidişine çekersin
Kız niye yasak olsun delüYasak olabilir kuzu
Bilmiyorum kocam dedii zaten resmini veriyo ediyo ne çekecen diyoKız niye yasak olsun delü
Hadi bakalım sağlıkla devam etsin inşallahBilmiyorum kocam dedii zaten resmini veriyo ediyo ne çekecen diyoayy doktorda sevindi adam da ben gibi rahatladı ben kalbim pıt pıtt zaten ooffff çok fenaydım
Inşaallah bebişimm sıra sendeHadi bakalım sağlıkla devam etsin inşallah
Yaaaaaaaaa kalbini yirim onun ben
Yaa çen büyüdün de annemi olcan yaaaaBilmiyorum kocam dedii zaten resmini veriyo ediyo ne çekecen diyoayy doktorda sevindi adam da ben gibi rahatladı ben kalbim pıt pıtt zaten ooffff çok fenaydım
Evett sosyommYaa çen büyüdün de annemi olcan yaaaa
Yaaa cok sevindim canım hadi gözünüz aydın
Evett teyzoşumm 1 cm olduk kalbi pıtpıt hemen gördüm daha doktor görmedenYaaaaaaaaa kalbini yirim onun benoyy ağzını yüzünü yidigimin, bir gramcikimin kalbide varmış atarmış yaa guduuuuww
Yasoommmm sağoll hepinize dua edicem emiiiYaaa cok sevindim canım hadi gözünüz aydın
Yasnaz sen sabah olanları gördün müYaaa cok sevindim canım hadi gözünüz aydın
Sabah misafirleri vardı kahvaltıya geleceklerdii kaçırması mümkünYasnaz sen sabah olanları gördün mü
Noldu kız ne kaçırdımMinnosprenses @MssPARE ASSOSyal @Buralardutluuugdu Cookiie banane sizinde psikolojiniz bozulmalj anca beraber kanca beraber
Canımmm gözün aydın bundan sonrası çok güzel gelsin inşallah
Inşaallah insaallahh bitanemm sende güzel haberler alasın insaallahhhCanımmm gözün aydın bundan sonrası çok güzel gelsin inşallah
Sağolasın canım inşallah Allahın izniyleInşaallah insaallahh bitanemm sende güzel haberler alasın insaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?