- 25 Ağustos 2019
- 62.693
- 120.625
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.801
Huhuvvvv harikaas çok ii ettun beybiiiGösterdim
Benimkide on gün bayram tatili oluyor senelik izni de 25 gün çok şükürFabrikalarda öyle canım ama bayramdan sonraya 3hafta izne cıkıyolar o cok iyi
buna şükür ben daha izinlerimi kullanamadım yerime bakacak kimse yokBenimkide on gün bayram tatili oluyor senelik izni de 25 gün çok şükür
Ya bulsunlar olurmu öyle seybuna şükür ben daha izinlerimi kullanamadım yerime bakacak kimse yok
Iyi bakalım iste benimde öyle senede bayram tatilini cikiyo ustune 3 hafta izni cok izni oluyo ha bununda ne iyi ya hem ramazan bayramdna sonra hemde kurban bayramindan sonra 3 hafta hepBenimkide on gün bayram tatili oluyor senelik izni de 25 gün çok şükür
Benimkinin 25 gün senelik izni var varda ne oluyor hepsini kullanmıyor ki adamIyi bakalım iste benimde öyle senede bayram tatilini cikiyo ustune 3 hafta izni cok izni oluyo ha bununda ne iyi ya hem ramazan bayramdna sonra hemde kurban bayramindan sonra 3 hafta hep
Tabii maşaallahh hatun beeeeher bi yerime sağlık
Yaniii orası oyle vallaha şahsen ben memnun değilimm bu izin işten çoğu hem annemde hem kaynanamda geçiniyoruz bavul tasi gotur bosalt et majinaya falan filan rezalet birseyBenimkinin 25 gün senelik izni var varda ne oluyor hepsini kullanmıyor ki adamOn gün tatile gidiyoruz geliyoruz içerde bırakıyor izinlerini
bulamıyorlar işte izin olayı sıkıntı benim o yüzdenYa bulsunlar olurmu öyle sey
MaşaAllah MaşaAllahhhMaşallah deyin lan
Uzak olunca öyle oluyor canım. biz izinlerimizi sadece tatile gittigimizde Ve hastane işimiz olduğunda kullanıyoruzYaniii orası oyle vallaha şahsen ben memnun değilimm bu izin işten çoğu hem annemde hem kaynanamda geçiniyoruz bavul tasi gotur bosalt et majinaya falan filan rezalet birsey
O şartlar altında iyi çalışıyorsunbulamıyorlar işte izin olayı sıkıntı benim o yüzden
Evett aynennn öyle oluyo uzak olunca tatil işi böyleee neseki bayramdan sonra bi baby shower yaparımmUzak olunca öyle oluyor canım. biz izinlerimizi sadece tatile gittigimizde Ve hastane işimiz olduğunda kullanıyoruz
Allah nazarlardan korusun tütütütü 41,5 kere MaşaAllahhhhTamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?