- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.821
canım istanbul şartlarını biliyorsun haftasonu olmaması benim için çok iyi. Öyle tatile giden şehir dışına giden biri de değilim memleketimde yakın onu da biliyorlar öyle yaniO şartlar altında iyi çalışıyorsun
Kıçımı da kaşıdım tam olduAllah nazarlardan korusun tütütütü 41,5 kere MaşaAllahhhh
İnşallah canımEvett aynennn öyle oluyo uzak olunca tatil işi böyleee neseki bayramdan sonra bi baby shower yaparımm
Anladım canım belki daha iyi bir yer bulursun nasipcanım istanbul şartlarını biliyorsun haftasonu olmaması benim için çok iyi. Öyle tatile giden şehir dışına giden biri de değilim memleketimde yakın onu da biliyorlar öyle yani
Keskeee
Keskeee
bende iyiyim çok şükür canımŞükür Allah a mavişimmSen nasılsın
evlenirsem evlilik tazminatıyla çıkarım diye düşünüyorumAnladım canım belki daha iyi bir yer bulursun nasip
ayyy ne güzel olurduuuu
Ay inşallah yaevlenirsem evlilik tazminatıyla çıkarım diye düşünüyorum
Yaaa ne mutlu olurum varyaayyy ne güzel olurduuuu
bu yıl kaç kere niyetlendim gelemedim ya plan yapmıyorum artıkYaaa ne mutlu olurum varya
Bende öyle gerçekten kime olan yapsam olmadı hep birşey çıktı buyüzden bende pek konusmuyorum zamanı geldiimi hallederuk ❤❤bu yıl kaç kere niyetlendim gelemedim ya plan yapmıyorum artık
Büşra kimmiş ?Kızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
Nasılsınız napıyorsunuz bi yoklama alalım
Jou @Hogwartss @Migim @Yasnaz Minnosprenses D u t @Elhan @MssPARE bebeklinick Catlak-kurabiye @madammor @ASSOSyal @Mavera4268 @busrayln
Görüşmeyeli nasılsınKızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
Jou @Hogwartss @Migim @Yasnaz Minnosprenses D u t @Elhan @MssPARE bebeklinick Catlak-kurabiye @madammor @ASSOSyal @Mavera4268 @busrayln
Kızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?