- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #33.861
Oyy sağol kuzum inşallah yaYaaa başını öperim senin ben anladım zaten hormonların bi geley bi gidey iştee oyüzden fazla yaklaşamadımmmbendede var o durum dün kocişe demediğimi bırakmadım ağrın varmı onlar normal bakk bende 2 hafta ağrım oldu biliyorsun bebek yerleşmeye çalışıyor kalbini duyduktan sonra rahatlıcaksın
Kocişi evdedir ya yoksa girerdii o muhtemelenBak minnoş hala yok ortalardabekarken o topik senin bu topik benim cirit atıyordu
Kulağıda duysun etiket yapım deMinnosprenses
He akşam da kocamı yicemAyyy sormaaa yeminle yaa cok kotu kocalarımızın işi zoranladım zaten baktım hormonları tavan uzak dur elçin dedim
Bulantı çok erkeeeeennnnn kafanı yorma öyle şeyleree bakkOyy sağol kuzum inşallah yayok anam ağrı sızı bulantı heç bişe yok
Aynen kuzu bulanmasa da olurBulantı çok erkeeeeennnnn kafanı yorma öyle şeyleree bakk
Hahahaha dün gece uyumadna önce yedim bitirdim onu okadar sakinki tamam hayatım peki aşkım yanağımı suratımı okşuyor ben hala agresif kaşlar ortada kızmış gibi diyo bana ki senin hormonlar tavan şuanHe akşam da kocamı yicem
bu ikisi arasında kalıcaz he biHormonlar yavrisende aynı durumdasın
Yaa benim 1buçuk hafta bulandı geçti bak şimdi hiç bulanmıyorr 3 gündür o hiç belli olmuyor millett banyolara kusuyor resmen bulantı berbat birşeyAynen kuzu bulanmasa da olur
Çekeceğun varrrrr kelebüükkkkkkkk
vayy adamın halineHe akşam da kocamı yicem
Alışıcaz bebiş
Ben 3 aylık hamilelik gecirdim canm ne bulantı ne tiksinme koku hassasiyeti hiç bişey olmadı korkma herkeste olmuyoAynen kuzu bulanmasa da olur
hahahahaaa çok mantıklıAlışıcaz bebişonlar iyi olsunda . Baktık onların hormonlar yükseldi biz topikten topuklarız
Alışıcaz bebişonlar iyi olsunda . Baktık onların hormonlar yükseldi biz topikten topuklarız
İyiyim şükür kuzum sen nasılsın bugün ofisten erken çıktık yarım gün ev işleriyle uğraşıyorumKızlarrrr nerdesiniz topiği unutmuşsunuz ya
Nasılsınız napıyorsunuz bi yoklama alalım
Jou @Hogwartss @Migim @Yasnaz Minnosprenses D u t @Elhan @MssPARE @kedilinick Catlak-kurabiye @madammor @ASSOSyal @Mavera4268 busrayln
Yaaa nasıl özledum kahveyiiiİyiyim şükür kuzum sen nasılsın bugün ofisten erken çıktık yarım gün ev işleriyle uğraşıyorumama önce bir kahve içtim işte sunumun
İçemiyorsun dimi canım bebiştenYaaa nasıl özledum kahveyiii
Evet kuzumm bu zaman bi içmiyim dedim 1 ay sonra belki ama kafeinsiz kahve içmek daha iyi mehmet efendi kafeinsiz diye biliyorum ama kociş yohh diyoİçemiyorsun dimi canım bebişten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?