Evet kuzumm bu zaman bi içmiyim dedim 1 ay sonra belki ama kafeinsiz kahve içmek daha iyi mehmet efendi kafeinsiz diye biliyorum ama kociş yohh diyo
Günde 1 fincan içilir ama yaaa ay ben vazgeçemem gibi geliyor kahveden aşkım resmen

Reactions: Jou
Olsun kuzum sağlıkla kucağına al da bana da dua eder misin bu ay yok maalesef
Olsunn zamanı var demekki bak bende de imkansızdı benim bide çatlama sorunum vardı klomen ler aşılamalar çok uğraştım baktım olmayıncada olmuyo dedi napiyim çokta yorulmuştum tükendimm sonra neolduysa allah ol dedi ve oldu 3 senedir uğraşıyorum demekki olacakmış daha komşumun bile pkosu var yumurtası hiç çatlamamıştı o ay ama şansına hamile kaldı hiç belli olmuyor demekki zamanı var aksine ben buay dedim bari tüpe gidiyim başlıyım dedim hergün yüruyüş yaptım 10bin adım belki yumurtalarım canlanır hareketlenir dedim tüpe başlarım dedim olacağı vardı demekki oldu bakma ben kolay kalmadım ama allah ol dedi oldu seninde öyle olcak inan tabiiki dua ederim ama kafandan çıkar diyenlere hiç inanmazdım aksine bide ummadığım anda oldu imkansız dedim hamile kalmam yani dedim

Ne güzel canım ben çok sevindim senin adına umutsuz değilim yaşım genç kimyasal gebelik geçirdim geçen ay demekki olabiliyor diyorum kendi kendime olur inşallah kafama takmıyorm hayırlı zamanda olsun inşallah yumurtlama takibi falan yapmıyorum kendi nasip olduğu zamanda gelir zaten Allah büyük

Reactions: Jou
Öyle tabikii bende pek yapmadımm o bile insanı yoruyor
Kimyasal içinde geçmiş olsun kuzum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…